Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tn.cz 100% zátěž cpu

Od: herd® odpovědí: 2 změna:

Já vím, řekl jsem si o to sám návštěvou tohoto digitálního nevěstince, ale jak je možné, že i když mám blokátor ublock (takže blokace profláklých domén je samozřejmostí, opravdu nemá cenu sem vypisovat blitky jako r2b2.cz,upscore.org,imedia.cz,gémis, btrx, ), tak i po zablokování hárvestra.cms.nova.cz, tn.nova.cz/... prebid*.js api/tnvlive*

Proč i přesto stránka vytěžuje jádro na 100%

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Jsou známy případy, kdy prohlížeč má chybu v rendereru nějakého tagu nebo jejich kombinace a žere to všechen cpu a ram. Stačí tedy aby tn předělalo stránku, z generátoru kódu vypadne dnešní typická multimegabajtová blitka a někde je tam třeba v css požadavek na duhový přechod v 0m boxu nebo nějaký lock v js kvůli čekání na reakci ze zablokovaných div a renderer jde do vrtule.

Pošli to vývojářům svého browseru, jestli by si to nechtěli odkrokovat a případně objevit nějakou chybu v svém enginu.

hodnocení

0x

Tipnu si.

Nějaký bordel ve vašem systému

Já mám firefox + ublock, tn,cz sem otevřel 3x a procesor jede jen na 8-10%. Jen grafika poskočila na 19%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]