Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC, vypínání u hraní

Od: retardino odpovědí: 14 změna:

Zdravím

Pokaždé, když zapnu The sims 4 (občas i u jiné hry) tak se mi vypne počítač, nevíte čím to mohlo být?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

glup
hodnocení

2x

Tepojo, že počétač bode přehřité

retardino
hodnocení

mám i7 3770 a NVIDIA GeForce GTX 1650

02.04.22 19:50

Teploty?

retardino
hodnocení

Jakej je nejlepší program na měření teploty?

hodnocení

0x

Možná se to někde přehřívá, grafika, zdroj. Někde je něco špatně.

hodnocení

0x

Prilis vysoka teplota niecoho (procesor / grafika / zdroj). Odporucam rozobrat a vycistit vnutro od prachu. Moze byt tiez nedostatocne prudenie vzduchu vnutri skrine.

retardino
hodnocení

PC jsme kupovali cca před týdnem, posílám jen foto jak vypadá z boku a ze předu

PC, vypínání u hraní
PC, vypínání u hraní #2

K čemu jsou dobrý ty barevný větráky? To to má pod stolem větší výkon?

Ale k otázce. Pokud jsi to koupil před týdnem, odnes to zpátky ať to opraví.

Kdo to proboha skládal.?

Co ten větrák na chladičí CPU

Klasický boxovaný. Hlavně, že má vytuněný ty další větráky;)

jk2021
hodnocení

0x

Přesně tohle mi dělal u mého šest a více let starého PC přehřívající se procesor - vyřešila to výměna teplovodivé pasty podle návodu na internetu a náklady byly jen asi necelých 300 Kč...

lidkam
hodnocení

0x

Ahojky. Nedávno jsem narazila na brýle proti modrému světlu tak zvažuji jestli pořídit/nepořídit. Používáte je někdo?

hodnocení

0x

Podla fotky je ventilator zle namontovany, reklamujte to. Mozno sa uvolnil pri transporte.

neo®
hodnocení

0x

Zdravím

Na kontrolu teploty v PC používám HWinfo

asi bych se podíval do záznamu historie spolehlivosti viz.příloha.

ohledně co jde vidět na fotkách od vás, o poloze větráku bych se nebál sice tam nepatří ,pravděpodobně byl přidán na chlezení kde puvodně byl menší nebo dokonce žádný,ale směr prouděni vzduchu je správný. O tom jak je chlazení přichyceno k CPU se musíte přesvedčit vy. Teplovodivou pastu bych zatím neřesil. Mě zajimá oznaceni zdroje v PC.

PC, vypínání u hraní #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]