Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z mailu na Centru se neposílají přílohy

Od: mili* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,mám otázečku,poslední dobou se mi při přeposlání mailu s přílohou neodešle adresátovi příloha-dělá to asi 14.dní!Kamarádka má stejný problém.Máme mailovku na Centru a teď jsou s tím jen samé problémy-pořád se mi restartuje mailovka,když ji otevřu a stále to hlásí nějaké chyby!Nejsem bůhvíjaká znalkyně pc,ale tohle mě docela štve!Nevíte někdo,co by to mohlo být za "šotka"?Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Také používám převážně Centrum a vím, že se tento problém vyskytuje. Občas mi přijde mail bez přílohy. Většinou je to ale od notorických přeposílačů různých nesmyslů, takže mi to ani moc nevadí :) Moje rada je: Nepřeposílat. Stáhnout přílohu a přiložit k novému mailu. To by mohlo pomoci. Jinak používám ještě maily na Seznamu a Gmail a tam jsem se s ničím podobným nesetkal.

mili*
hodnocení

Díky moc za odpovědˇ!Založila jsem si ještě jednu schránku na seznamu,tak uvidíme!Třeba před chvílí jsem posílala nějaké pracovní věci i s přílohami-dotyčnou jsem raději kontaktovala telefonem,jestli jí to přišlo o.k. a ona řekla,že jasně,prý proč by nemělo?!Tak jsem z toho blázen!Ale každopádně ještě jednou díky!

hodnocení

2x

Ahojky, a mi to dělá taky a já jsem si myslela, že jsem blbá, že to neumím poslat.

Úplně mi to zničilo sebevědomí *haha* a všichni mi říkali, co že to blbnu. Strašné!

mili*
hodnocení

Ne,nejsi blbá-telefonicky mi hlásila ta kámoška,že i její kolegyni z práce to dělá-má taky centrum!Já jsem si taky nejdřív myslela,že jsem asi blbá,že to neumím poslat,ale nějakou dobu už s těmi maily pracuju,takže "ve mně" to asi nebude!Doufám,že někdo poradí,jak z toho ven!(já zatím přemýšlím založit schránku na jiném portálu).Čauky!

sondaw*

Používám Centrum prakticky denně, s posíláním příloh nemám nejmenší problém, dnes jsem odesílala přes Centrum asi 10 mailů s přílohami a adresáti je bez potíží dostali. Stejně já jsem přes Centrum přijala několik mailů s přílohami

Myslím, že by bylo dobré napsat přímo na helpdesk@centrum.cz,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]