Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

100% zatížení threadem ntdll.dll RtlFreeUnicodeString

Od: herd® odpovědí: 2 změna:

Nazdar, tohle je otázka pro experty, kteří dohlédnou dál než za proces. Pozoruji, že se mi relativně zadýchá počítač - 100% zátěží jednoho vlákna. Ovšem v různých procesech, nejčastěji explorer.exe (ovládací panely , síťová zařízení nebo ~"Okolní počítače") Nyní jde o proces RuntimeBroker.exe . (potomek svchost.exe -kandidáti služby BrokerInfrastructure / SystemEvents Broker)

A jde o thread ntdll.dll!RtlFreeUnicodeString+0x1bf. Paradoxní je, že jde asi call stack threadu má 50 položek. a RtlFreeUnicodeString je na 45 místě. Zvláštní je že na 7-28. místě se objevuje MSSPellCheckFacility.

(takhle detailně jsem to u explore.exe nezkoumal ještě)

nevíte o co by mohlo jít?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já to vždycky řešil tak že jsem ten proces zastavil a koukal co přestane chodit. Ty systémové si si většinou systém sám spustil znovu a bordel zůstal vypnutý. Dneska už ti ani neřeknu jestli mi taková mrcha náhodou v počítači běhá nebo ne, protože už zase asi pátý rok jedu na linuxech.
hodnocení

No jenže no právě není nic co by přestalo chodit - něco na pozadí to bude. Jako někdy to je zřejmé ,dyž otevřu okno ovládací panely-sítě a explorer se rozdýchá na 25%Cpu. (x4)

Já jedu na Linux,Windows,Apple,Android... Jen Windows hnije. OS X běží bez restartu 4 roky(asi 500x uspán) beuz problému. Linux nonstop., Android taky nerestartuju-resp. jsem tu potřebu nikdy neměl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]