Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zakoupila jsem uvedenou tiskárnu. Stáhla jsem inst.soubor a postupuji podle návodu. ...Volila jsem LAN, tedy bezdr.připojení, ale v popisu tiskárny je, že u tohoto typu LAN -Ne. Kabel u ní přiložen ale není..Mám ho dokoupit, či co?
Moc děkuji za odpověď a jestli se blbě ptám, tak mě omluvte. Je mi už 67 let
Eva
Moc děkuji. O tom tlačítku WPS jsem někde v návodu četla... Mám bezdr.WIFI od O2, tam by asi mělo být, že? Nechci už svítit, mám tu spící kanárky, tak se mrknu až zítra...Ten kabel tam fakt nebyl, krabici tu ještě mám. Ale ona byla trochu zlevněná, asi už rozbalená, tak kdoví...To je jedno, zítra ho dokoupím.
Chlapi, moc vám všem děkuju! Jste naprosto skvělí, s vaší pomocí jsem tiskárnu pokořila a už mrška maká přes WPS i přes dokoupený kablík...Jste úžasní, protože jste se na starou bábu nevyprdli a jí se vše zdařilo Hezký den vám všem
LAN není bezdrátové připojení. To je WiFi. měl jsem doma podobnou tiskárnu a přes WiFi chodila jak víno. Je třeba jen jediný kabel, do zásuvky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.