Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace tisk.canon MG36505

Od: evahanzlikova odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

zakoupila jsem uvedenou tiskárnu. Stáhla jsem inst.soubor a postupuji podle návodu. ...Volila jsem LAN, tedy bezdr.připojení, ale v popisu tiskárny je, že u tohoto typu LAN -Ne. Kabel u ní přiložen ale není..Mám ho dokoupit, či co?

Moc děkuji za odpověď a jestli se blbě ptám, tak mě omluvte. Je mi už 67 let*hi*

Eva

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kupte USB kabel PC - tiskárna. Pak nainstalujte a následně můžete připojit třeba přes Wi-Fi, pokud kabel bude vadit... možná už kabel máte od starší tiskárny... A když vám tisk už bude fungovat, můžete se podívat, co Canon nabízí dále canon.cz/...
evahanzlikova
hodnocení

Děkuji, to jsem právě myslela...Zítra ho zkusím koupit a uvidím. Ten starý je bůhvíkde...

S ještě návod ke stažení, i když ho asi máte euronics.cz/...
evahanzlikova
hodnocení

Děkuji moc, stáhla jsem si ho...

hodnocení

1x
Dobrý večer,
vaše tiskárna umožňuje připojení jak drátem přes USB (Lan) tak i bezdrátovou sítí (wireless -> wLan). Je divné, že součástí balení nebyl i kabel USB, hodne divne...
Nesdelila jste, jak chcete tiskarnu pripojit. Pokud primo k pocitaci, potrebujete onen USB kabel a pak v instalaci pokracujete az po pripojeni kabelu mezi tiskarnou a pocitacem. Pokud máte ale doma bezdratovou sit, neboli WIFI, tak musíte mít i nekde krabicku, ktere se rika wifirouter a pokud ma na sobe tlacitko WPS, tak máte vyhráno a postupujte podle návodu viz canon.cz/...
Pokud nemá, postupujte dále podle návodu níže, aneb "Standardní metoda připojení pro uživatele systému Windows".
evahanzlikova
hodnocení

Moc děkuji. O tom tlačítku WPS jsem někde v návodu četla... Mám bezdr.WIFI od O2, tam by asi mělo být, že? Nechci už svítit, mám tu spící kanárky, tak se mrknu až zítra...Ten kabel tam fakt nebyl, krabici tu ještě mám. Ale ona byla trochu zlevněná, asi už rozbalená, tak kdoví...To je jedno, zítra ho dokoupím.

30.03.22 22:41
*placni*
Instalace tisk.canon MG36505
evahanzlikova
hodnocení

*palec**srdce*Super, za chvíli pro něj běžím...

evahanzlikova
hodnocení

Chlapi, moc vám všem děkuju! Jste naprosto skvělí, s vaší pomocí jsem tiskárnu pokořila a už mrška maká přes WPS i přes dokoupený kablík...Jste úžasní, protože jste se na starou bábu nevyprdli a jí se vše zdařilo*smich* Hezký den vám všem*mir*

Hlavně, že se podařilo.
Tiskárna půjde buď po kabelu, nebo po WiFi, rozhodně nepůjde po obojím najednou. Ale to není důležité, hlavně, že jde jak má.

hodnocení

0x

LAN není bezdrátové připojení. To je WiFi. měl jsem doma podobnou tiskárnu a přes WiFi chodila jak víno. Je třeba jen jediný kabel, do zásuvky.

evahanzlikova
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale pak nevím, kde je chyba. Prostě PC tu tiskárnu nenajde..Dostala jsem se k 2.inst.bodu a dál se nedostanu. Tiskárna běží, vytiskl se i nějaký protokol či co, ale s PC nemluví. Asi jí hodím z okna...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]