Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ..připojili jsme si internet přes routr BR-6104K,ale syn před tim hrával a zakládal hry on-line...ted mu to píše že nemá veřejnou IP adresu ...je to zřejmě v nastavení routru,může mi někdo poradit?
No zkuste se zamyslet, ono je to totiž logické. Dříve jste měli jeden počítač co mě přivedený kabel od poskytovatele, teď je kabel od poskytovatele připojený do wan portu routeru, to je jedna strana a druhá strana je LAN port co máte počítače doma a případně WLAN- wifi. Tím pádem buď přesměrujete v routeru požadované porty- port forwarding a nebo dáte počítač do takzvané DMZ (to se pc v teto zone chova jako přímo na netu). Jaké případné porty přesměrovat netušim- nehraji, ale měla by to buď poskytnout helpline té hry a nebo se to najde na netu
zkoušela jsem nastavit - port forwarding- ale nejde to...zkoušela jsem tam zadat port co mame u routru nebo od provozovatele ,ale nejde to ani s jednim..DMZ...to by bylo nutno nastavit jen pokud by byl spuštěný Firewall,nebo ne?Udělala jsem chybu ,že jsem koupila routr v obchodě ,kde to nenastavují...(byli levnější)jinak by jsem se s tim nemusela trapit sama.Pokud někdo víte ,kde děláme chybu napiště.
myslím si že by ti stačilo mít povolené svěren ven NAT (to bude výchozí) a dovnitř musí mít DMZ nastavené na IP adresu počítače . Ta musí být statická ne dhcp protože by to mohlo blbnout. To DMZ se musí zapnout i když máš vypnutý firewall
V obchodě ti router nastavit nikdy nemůžou, maximálně jsi mohla koupit a nechat router nastavit od poskytovatele.
zkoušela jsem tam zadat port co mame u routru nebo od provozovatele ,ale nejde to ani s jednim... Tohle nechápu, poskytovatel ti žádné porty nedává, potřebuješ vědět co používá za porty ta hra. DMZ nastavíš pro ip adresu toho pc ze kterého hrajete.
Tady ti konkrétněji neporadim páč neznám porty pro tu hru...Zkus to zadat do google.com a třeba na to přijdeš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.