Nejste přihlášen/a.
V Microsoft Edge mi velmi často vyhazuje jeden z emailů /pokaždé jiný/ chybu že je špatné heslo. Mám pocit, že to dělají cookies, ale nejsem si jist. Normálně vše funguje, ale z ničeho nic při přepnutí na jiný email /hesla se načítají samy/ se nepřihlásí a hlásí chybu. Ani při smazání hesla a napsání znovu to nefunguje. Dřív pomohlo smazání emailu a nové založení. Teď už často ani to ne. Pokud použiju jiný prohlížeč, tak to funguje normálně. Co s tím?
Přihlášení na email na stránce login.szn.cz nemá přidruženou adresu emailu a hesla. Šedě je okno adresy a doplňuje se jenom heslo. S tím má problémy automatické doplňování hesel, neví k jaké adrese přiřadit heslo. Takže máte-li více emailů, volí se heslo, myslím, posledně zvolené adresy mailu. Já nepoužívám přihlašování skrze web ale pomocí emailového klientu Thunderbird, a nadále se tímto problémem už se nesetkávám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.