Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to má znamenat

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Na interní mail mi přišel tento text z této adresy xxxxx@pathwaytozion.org

Zdravo,

Zaista vjerujem da tražite ove podatke. Molimo vas da ga dobijete na sljedećoj vezi.

onedrive.live.com/...

Lozinka datoteke: BP5676
Ahoj! Posílám zde Recordwith plným vysvtlením nedávné nehody. Zkontrolujte prosím zde:

1)vladimirtroya.remaxcaproinco.com/accusantiumreiciendis/uteum-1390100

2)blanc.thisisdemo.com/asperioresveniam/omnisa-1390100

Zajímavé ovšem je, že dále je tento text - dávám ho jsem jen část - podepsán ten s kým komunikuji včetně adresy ale místo diakritiky otazníky. takže např. místo Nové Město na Moravě napsáno Nov? M?sto na Morav?

V?en? z?kazn?ci,
souasn? situace rychl?ho rstu velkoobchodn?ch cen n?s znan zaskoila a dostala do nelehk? situace na kterou mus?me reagovat zv?en?m cen pokrm, kter? jak napov?d? v?voj nebude posledn?.
Velmi si v?me Va?ich objedn?vek zejm?na v t?to dob, kdy cel? trh za?v? t?k? obdob? a v?me,?e n?m zachov?te p?ze i nad?le.
Cena pokrm od 01.11.2021

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Někdo vzal původní email a přidal k němu svůj včetně odkazu, který vede pravděpodobně na nějaký škodlivý software.

Email bych smazal a dál to neřešil. Hlavně neklikat na odkazy.

hodnocení

Klikat na odkaz mě ani nenapadlo a mail jsem smazal.

Jestli bych ale neměl kontaktovat majitele původního mailu.

Upozornit ho samozřejmě můžete. To není od věci.

hodnocení

1x

Smazat nebo Odstranit nebo Ctrl+D.

hodnocení

To jsem udělal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]