Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tovární nastavení notebooku

Od: deny34 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Rád bych se zeptat zda by se tu nenašel někdo kdo by mi mohl pomoct.
Mám notebook Lenovo s Windows 10, a nedávno jsem stahoval větší soubor okolo 20gb vše šlo v pohodě jak má. Druhý den jsem chtěl notebook zapnout,ale po zadání hesla se PC nenačíta furt to píše vítejte, ale nic se neděje. To samé se děje po zapnutí PC. Počítač se strašně dlouho načítá, ale tím jak je pomalý tak se nelze dostat do troubleshootu.
Hledám nějakou radu jak bych mohl dát tovární nastavení bez toho, abych se do PC musel přihlásit. Budu vděčný za všechny rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

W10 má obecně funkci při 3 tvrdých restartech bod opravy - obnovení - pokud to jinak nepůjde, můžete po spuštění dlouze držet tlačítko ON - po vypnutí zase zapnete - 3x za sebou se pak nabídne možnost právě opravy spuštění případně tovární nastavení.

k2
hodnocení

2x

SHIFT+F8 pri startu (u rychlejsich pocitacu problematicke) nebo z prihlasosovaci obrazovky uzivatele vybrat restart a u toho drzet SHIFT.

deny34
hodnocení

Ano F8 jsem zkoušel, ale nelze PC restartovat z přihlašovací obrazovky je tak zasekaný, že ten restart nejde ani zmáčknout, ale jinak do všech menu při zapnutí se dostanu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]