Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu pokud máte někdo zkušenosti s následujícím problémem ...
Zřejmě s pomocí údajů z naskenovaného OP kdosi založil doménu xy-banka.cz. V kontaktních údajích přes whois vidím své jméno a adresu (email, telefon atd je neviditelný ale určitě změněný). Registrátorem domény je firma z Nizozemí.
(jen poznámka OP je dávno vyměněný a zneužití OP v jiné záležitosti vyšetřuje policie).
nic.cz mě sdělil, že registrace není v jejich moci, abych se obrátil na registrátora v Nizozemí. Moje otázka zní - mám to vůbec řešit? Na tuto doménu mě upozornila banka, nicméně může být samozřejmě spousta jiných domén u spousty jiných registrátorů a já přeci nebudu kontaktovat všechny možné registrátory po světě kdo kde zneužil můj neplatný OP, případně údaje z něj... Navíc je otázka zda pro registraci, resp. doplnění nového kontaktu nestačí jen veřejné údaje o bydlišti atd ...
Děkuji za rady !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.