Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záložky kopírování

Od: jirkamac odpovědí: 11 změna:

Zdravím
Chtěl bych si z Firefoxu kopírovat záložky. Respektive adresy stránek ze záložek.
Dosud to dělám tak, že vždy přes schránku zkopíruju odkaz a uložím do Wordu. Takže CTRL + C na záložce a CTRL + V ve Wordu a při několika desítkách záložek je to otročina na mnoho minut.
Existuje export záložek do HTML přímo ve Firefoxu, to je sice prima, ale v tom HTML souboru je to zkomprimované,
nejsou tam přímo odkazy, které bych překopíroval jinam, je to jen pro import do jiného prohlížeče.
Není nějaký způsob, jak všechny záložky přenést ve formě link1, link2, link3,...?
Napadl mě i nějaký správce schránky, takže by se mi někam ukládaly jednotlivé CTRL + C a pak bych udělal jednou CTRL + V a měl tam najednou všechno. Windows 10 mají hromadnou schránku, ale tam je přístup jen k jednotlivým položkám ve schránce, nelze je
použít najednou.
Děkuji za nápady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechapem celkom, aky je ciel exportu, ked nie import do ineho prehliadaca. Pisete napr diplomovku a na zaver bude zoznam pouzitej literatury, vratane odkazov na weby?

petrm

Otázka zní : jak vyexportovat všechny záložky najednou do txt souboru (tj. bez balastu, který je v html).

mff
hodnocení

0x

HTML soubor není zkomprimovaný, odkazy jsou tam viditelné. Můžete ho také uložit jako .txt a budou ještě viditelnější.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak snad přeci takto

Záložky kopírování
petrm

Export záložek do txt souboru tam nevidím.

tomas11*

tak si potom ten bookmark zkopírujte do Wordu a vyberte si ze tří uložení co chcete

petrm

V tom je právě ten problém. Tazatel nechce html, ale seznam url.

tomas11*
22.03.22 10:52
Záložky kopírování #2
petrm

Je to marný, je to marný, je to marný. Tazatel chce :

"Není nějaký způsob, jak všechny záložky přenést ve formě link1, link2, link3,...?"

jirkamac
hodnocení

Používám to jako záložky ve Wordu, doplňuji si k tomu poznámky, mám to přehlednější a jsem na to zvyklý.

Ono právě ty vyexportované bookmarks.html mají hlavičku jako html textový soubor, ale v těle je komprimovaný obsah.

Kdyby tam byly vidět jednotlivé položky odkazů, bylo by to super, to bych si přenesl do Wordu, ale myslím, že je to záměrně od Mozilly, že to jde použít jen na import.

hodnocení

0x

Zdravím.

Stačí si stáhnou prográmek FavoritesView -> nirsoft.net/...

Ten automaticky natáhne záložky a umožní uložit jen jejich URL.

Záložky kopírování #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]