Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazaný email z hlavní stránky Seznamu

Od: rich® odpovědí: 5 změna:

Prosím Vás.Svojí nemotorností jsem omylem z hlavní stránky Seznam.cz Omylem vymazal "boxík" přihlášení do emailu.Takovou tu tabulku.Takže se na hlavní stránce nemůžu přihlásit do mejlu.Taková ta tabulka kde se vyplňuje Emailová adresa a heslo zmizela.Prosím,jak to zase vrátit zpět.Prosím polopaticky.Moc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Na Seznamu / Klik na svou profilovou fotku / nastavení / přidat boxík / Zatrhnout : přidat email.cz - přehled emailu / srolovat dolů a dát uložit/ a hotovo

hodnocení

Wauuuu.Super.Dík moc ! UF

Není zač. Když můžu, rád pomůžu :)

palava
Dobrý den, mám stejný problém. Zkoušela jsem dle návodu, ale nemám TM "přidat boxík". Děkuji za pomoc. Pěkný den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]