Nejste přihlášen/a.
Vážená poradno, mám program na úpravu videa Pinnacle studio 14 (cca z r.2015), vytvořil jsem několik videí-vše OK. Nyní chci vytvořit další videa a jelikož v současné době je již verze Pinnacle 25, tak bych chtěl poradit, zda má cenu si novou verzi zakoupit, nebo i nadále použít verzi PS 14. Je mezi PS 14 a 25 velký rozdíl? Děkuji.
S pozdravem Oskar
Mezi PS 15 a 25 je rozdíl přímo katastrofální, takže mezi PS 14 bude asi ještě o něco větší. Zbytečně složité, mnoho nepotřebných funkcí nepřehlednost. Mimo jiného nefunguje pod WIN 7, což bylo pro mě dost podstatné.
Když mi začalo zlobit PS15, zkoušel jsem i tu PS 25 (pod Win 10) a nakonec jsem se vrátil ke staré osvědčené verzi (u které mi ale ani po několikeré přeinstalaci nefunguje editor tytulků).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.