Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel - nefunguje tlačitko zpět

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:
Zdravim. V excelu když něco napíšu nebo něco udělám, tak nemám možnost to vrátit zpět tím tlačítkem "šipka zpět". Když začnu psát tak se mě ta šipka zabarví, jakože ten krok zpět udělat lze, ale když dopíši a kliknu do jiné buňky, tak ta šipka se mi odbarví, nelze kliknout. Chová se to jako by to byl nový excel bez jakéhokoliv ještě ťuknutí. Nevím jestli tam je něco zaškrtnuté, bloknuté,... Bo v novým excelu funguje normálně. Ale ten excel co mám, tam je mnoho funkci, tlačítek klikacích, maker,... Nechce se mi to přeďělávat tuv odnova, protože samotná kopie listu nestači...
Děkuji za radu, možná to bude banalita?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wgr
hodnocení

1x

Makra nejde vrátit zpět.

Právě proto se ptám, o co se vlastně jedná...jak tazatel postupoval, zda něco kopíroval atd.

hodnocení

0x

Bo v novým excelu funguje normálně....co to znamená? Popište trochu podrobněji váš postup... A po spuštění excelu Zpět funguje (když máte nový list)?

doplněno 20.03.22 20:53:

A ještě...Nechce se mi to přeďělávat tuv odnova...co to znamená?

hodnocení

omlouvám se za neaktivitu

koukněte prosím na

video ... když píšu tak se "aktivuje" tlačítko zpět, když odentruji nebo kliknu myškou do jiné buňky tak tlačítko zpět nelze stlačit

chápete to? děkuji za rady

To je zkopírovaný list?
hodnocení

kdysi jsem to asi kopíroval, to by ale nemělo vadit přeci...ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]