Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Koupil jsem si nový notebook a snažím se vypnot režim S. Kvůli stahovaní aplikací, které nejsou v microsofte store.
Už jednou se mi to povedlo vypnout režim S, postahoval jsem si nějaké aplikace a ted druhý den mi nejdou zase spustit ty postahované aplikace.Tak jsem zkusil znovu vypnout režim S ale po kliknutí na získat mi to napíše už na tom pracujeme, a nic. Můžu čekat i hodiny a stejně se nic nestane. Mám také 3 aktualizace které mi nejdou naistalovat hlasí to nějaké chyby. Zkoušel jsem je opravit, ale na všechno co kliknu a není v ověřeno microsoftem nebo není v microsfte store nemůžu spustit, takže mi nejdou opravit ani ty chyby, které nastaly při těch aktualizacích
prosím, neví někdo jak to všechno dát do pořádku?
Tovární nastavení bych nedával, je to sice možné, ale vrátíte se zase k té Windows Srač*e. Zas budete pořáď v nastavení milionkrát klikat, aby jste nějaký použitelný software dostaly, esli se to ale zase povede... Takže navrhuji dát na flash disk Windows ISO a nabootovat nový Windows bez Sr*čky a znovu nainstalovat použitelnější operační systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.