Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi vypnout režim S

Od: marexx odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

Koupil jsem si nový notebook a snažím se vypnot režim S. Kvůli stahovaní aplikací, které nejsou v microsofte store.

Už jednou se mi to povedlo vypnout režim S, postahoval jsem si nějaké aplikace a ted druhý den mi nejdou zase spustit ty postahované aplikace.*co*Tak jsem zkusil znovu vypnout režim S ale po kliknutí na získat mi to napíše už na tom pracujeme, a nic. Můžu čekat i hodiny a stejně se nic nestane. Mám také 3 aktualizace které mi nejdou naistalovat hlasí to nějaké chyby. Zkoušel jsem je opravit, ale na všechno co kliknu a není v ověřeno microsoftem nebo není v microsfte store nemůžu spustit, takže mi nejdou opravit ani ty chyby, které nastaly při těch aktualizacích*bzum*

prosím, neví někdo jak to všechno dát do pořádku?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sdfgsdfg
hodnocení

0x

Tovární nastavení bych nedával, je to sice možné, ale vrátíte se zase k té Windows Srač*e. Zas budete pořáď v nastavení milionkrát klikat, aby jste nějaký použitelný software dostaly, esli se to ale zase povede... Takže navrhuji dát na flash disk Windows ISO a nabootovat nový Windows bez Sr*čky a znovu nainstalovat použitelnější operační systém.

hodnocení

0x

Někdy se ty pseudo-ochrany dají vypnout když klepnete pravým myšítkem na příslušný soubor a tam ve Vlastnostech dole je určité varování které pak lze odblokovat. Někdy to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]