Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Msi 3070ti

Od: petrmrva1986® odpovědí: 5 změna:
Zdravím mám desku Gigabyte B550 gaming XV2 a koupil jsem si grafiku 3070Ti a nejde mi zacvaknout do desky kvůli nejakymu plastovýmu krytu vedle pci slotu..nevíte někdo co s tím?..je to ten plast s nápisem gaming X.. prostě na něj karta dosedne a zbejva ji tak centak na docvaknuti.
Msi 3070ti
Msi 3070ti #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Kupte si desku, na kterou to vleze. Demontovat ten kryt či chladič je riziko, radši desku prodejte.

karel556*
hodnocení

0x
Dal by se použít tento mezikus: smicro.cz/... nebo něco podobného.
karel556*

neo®
hodnocení

0x

Zdravím

Nechci zpochybňovat instalaci, ale pochybuji ,že by výrobce měl v kolizy chlazení základní desky s graf. kartou.

Pokud to pujde udělejte, foto kolmo na slot při vkládání graf.karty . Vycházím z tohoto videa na

Yout.

hodnocení

už je to pár dní od otázky ale jen doplňuji že v tom výlisku mají kabeláž asi od napájení nasvícení nebo chlazení a ty zasahují lehce pod /roveň výlisku i když sou ohnuté..prostě tam je takové kolínko od těch kabelů..je to vidět při přiblížení..nakonec sem ji tam dostal ale musel sem poměrně dost zatlačit bál sem se aby nepraskla deska ale zatim dobrý funguje to ale jako nemuseli to tam ohýbat zespoda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]