Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem vystaven nejakemu riziku z podvodne stranky?

Od: zesileljsem odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dnes jsem měl velmi, velmi slabou chvilku a s pomocí svého android telefonu jsem se zaregistroval na stránce flirt.com, naštěstí jsem měl dostatek rozumu abych pro to vytvořil jednoúčelovou mailovou schránku. Hned po registraci (chtěli pouze věk a lokaci, obojí jsem zadal falešné) jsem přišel k rozumu a chtěl jsem účet smazat. O to jsem se pokusil nicméně potvrzovací kód na tu danou účelově vytvořenou schránku nepřišel tak jsem akorát zrušil tu schránku (bude smazána za dva týdny), následně jsem změnil svoje FB i Google heslo a mobil jsem projel ESET Mobile security, všechno proběhlo v pořádku.

Tak jsem se chtěl zeptat, jsem vystaven jakémukoliv zvýšenému riziku nějakého hacku?

Opravdu nevím co mě to popadlo, normálně bývám daleko opatrnější :) Předem děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se neví. Záleží jestli jsi to třeba máš v prohlížeči pořádné zabezpeční, například blokátor uBlock, který blokuje všeljaké nesmyslné skripty na základě jenoduchého principu že jestli dané domény jsou povolené/blokované a na dané stránce /celkově.

A taky jestli máš vypnuté cookies třetích stran. a Generálně blokované závadné domény (sledovací,reklamní/"nahlašovací, "anylytické", "měřící")

A nebo jestli jsi to dokonce dělal uplně v jiném prohlížeči/profilu/čerstvě/ otevřeném anonymním režimu.

Ale zneužití(vysátí údajů natož hack bych netipoval že by se mohl stát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]