Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem měl velmi, velmi slabou chvilku a s pomocí svého android telefonu jsem se zaregistroval na stránce flirt.com, naštěstí jsem měl dostatek rozumu abych pro to vytvořil jednoúčelovou mailovou schránku. Hned po registraci (chtěli pouze věk a lokaci, obojí jsem zadal falešné) jsem přišel k rozumu a chtěl jsem účet smazat. O to jsem se pokusil nicméně potvrzovací kód na tu danou účelově vytvořenou schránku nepřišel tak jsem akorát zrušil tu schránku (bude smazána za dva týdny), následně jsem změnil svoje FB i Google heslo a mobil jsem projel ESET Mobile security, všechno proběhlo v pořádku.
Tak jsem se chtěl zeptat, jsem vystaven jakémukoliv zvýšenému riziku nějakého hacku?
Opravdu nevím co mě to popadlo, normálně bývám daleko opatrnější Předem děkuji za odpovědi.
To se neví. Záleží jestli jsi to třeba máš v prohlížeči pořádné zabezpeční, například blokátor uBlock, který blokuje všeljaké nesmyslné skripty na základě jenoduchého principu že jestli dané domény jsou povolené/blokované a na dané stránce /celkově.
A taky jestli máš vypnuté cookies třetích stran. a Generálně blokované závadné domény (sledovací,reklamní/"nahlašovací, "anylytické", "měřící")
A nebo jestli jsi to dokonce dělal uplně v jiném prohlížeči/profilu/čerstvě/ otevřeném anonymním režimu.
Ale zneužití(vysátí údajů natož hack bych netipoval že by se mohl stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.