Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se in formovaz,zda lze použít jednu licenci pro dva počítače.Mám na domácím počítači nainstalovný MS Office 365.Chtěl jsem se zeptat,zda jej můžu používat i na pracovním počítači.Děkuji za odpověď.
Jak jiz napsal Nonek, licenci 365 muzes mit aktivni az na 5 zarizenich soucasne s tim, ze nainstalovano to muzes mit na kolika chces - pouze licence je vzdy aktivni max na 5 z nich.
Spravu licence na jednotlivych zarizenich muzes provadet po prihlaseni ke svemu MS uctu.
Pokud to aktivne nespravujes, tak to obvykle funguje tak, ze kdyz zacnes office pouzivat na 6. zarizeni, atomaticky se aktivuje a dojde k deaktivaci na prvnim, ktere je v seznamu.
jedna licence znamená jeden uživatel - jeden PC
případně online office při registraci
možností je spousta - pro mne ideální je mít na každém počítači starší verze Office 2016-2019, kdy aktivační kódy se dají sehnat i s fakturou z CZ jako druhotná licence do 200,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.