Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevod cd na usb flash disk

Od: jiri* odpovědí: 7 změna:

prosim mam 3 cd nosice odelce 120minut,jak velky usb flash disk budu potrebovat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Troufám si říct, že jakýkoli. Dneska se snad už ani usbčka pod 2 gb neprodávají. A tam se vám toho vejde mnohem víc než tři CDčka.

hodnocení

1x

CD vložte do PC a zjistěte velikost souborů na disku. Pokud budete konvertovat (flac, mp3...), pak samozřejmě postačí méně místa.

olinl

..souhlas s orion. Pokud na PC/notebooku má tazatel DVD/CD mechaniku, po vložení CD se ukáže počet "zabraných" bitů. Potom se dají data ještě různými programy komprimovat (zmenšit). Dá se to případně vše nahrát i do smart telefonu, ale když to chce tazatel na flešku..

hodnocení

0x

Obyčejný CD disk má kapacitu 700MB x 3 = 2,1GB (Objem dat by měl být na CD napsaný)

Ještě záleží co je na Cd. Pokud písničky tak převodem do Mp3 se objem dat výrazně zmenší.

hodnocení

0x
Velikost souborů mp3 bude max v desítkách mb, podle datového toku. Takže pokud vyhrabete nějaký 15let starý 128MB disk, určitě se to tam vleze.
Nevleze. Na 512 MB by už mohlo, pokud dobře počítám a beru absolutně nejnižší tak nějak akceptovatelný datový tok MP3 - 128 kbps. Při 6 hodinách záznamu mi to vychází na 345 MB.
Pochopil jsem 120 minut celkem. Dvouhodinové audio cd jsem nikdy neviděl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]