Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Msfs2020 pražský mod

Od: filip65 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

když si ze stránky FLIGHTSIM.TO do Microsoft flyght simulator2020 stáhnu pražský mod tak se mi stáhne jeden soubor a ne složka když vložím do složky comunity ten soubor (mod), tak se ve hře nic neobjevý.

Víte někdo co stím?

Předem děkiji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

morfi
hodnocení

0x

mod praha musíš stáhnout všechny soubory, je jich tuším 5, ty rozbalíš (dekompresuješ) do složky community , tak aby tam byly složky prague1_v4 až prague 5_v4 (cca 23 GB)

pak stačí se jen kochat :)

youtu.be/... tady malá ukázka mého letu :) ve starší verzi

filip65
hodnocení

Dobrý den

a je v pořádku že se mi nestáhne složka ale soubor?

aaa
hodnocení

0x

stáhne si mi viz.foto, když všech 5 souborů vložím do složky comunity spustím hru tak ve hře mod nemam

Msfs2020 pražský mod

To jsou soubory archivu. Je potřeba ten archiv rozbalit. :)

morfi

rozbal to v total commanderu třeba , nebo ve winraru, nebo v něčem co umí rozbalit 7z

práce s archivy se ve škole neučí? to musí znát každý

filip65
hodnocení

bohuzel neucili děkuji

filip65
hodnocení

ještě jsem zkoušel do msfs2020 vložit mod na vysilače pak spustím hru, dám profil, content manager, not installed

tak v tom not installed je ten mod na vysiláče

víte někdo co stím?

morfi

každý mod patří do community adresáře , musí to být vždy vybalený adresář

rychlá kontrola že je to ok je když do toho adresáře vstoupíš tak tam je vždy soubor layout.json a manifest.json a další adresáře, pokud je tam nevidíš máš to špatně rozbalené

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]