Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google vyhledávání, obrázky

Od: berger® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, pro vyhledávání na netu používám google. Posledních pár dní mám problém, do řádku jsem napsal, co hledám a po odentrování google nabídl výsledky. To teď nefunguje, něco napíši, enter a google nabídne podobnou stránku, kde musím psát znovu. Potom nabídne výsledky. Na fotce - původně fungovala levá strana, teď mě to pošle na pravou stranu.Docela otravné. Druhý problém - vyhledávání podle obrázku. Zmizela ikonka foťáku, kam jsem vkládal obrázek. Podle obrázku nevyhledávám.:(. Nevíte někdo, co se změnilo anebo co jsem podělal? OS XP, prohlížeč Chrome...

Google vyhledávání, obrázky
Google vyhledávání, obrázky #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte poslední verzi chromu pro XP? 49.0.2623?

Nasimuloval jsem si XPčka s Chromem a vyhledávání se chová standartně, ať vyhledávám z adresního řádku nebo z vyhledávacího pole. Jako první bych promazal mezipaměť googlu a další data webů, takže zmáčkněte CTRL+SHIFT+DEL a nechte zatrhnuto jen Soubory cookie a Obrázky a soubory v mezipaměti. Pokud by nepomohlo toto, zkusil bych Reset nastavení (Tři vodorovné čárky -> Nastavení -> úplně dole Zobrazit rozšířená nastavení -> úplně dole Reset nastavení)

Teď mě ještě napadlo : Zkontrolujte nastavení vyhledávače -> Tři vodorovné čárky -> Nastavení -> Vyhledávání -> Spravovat vyhledávače -> je zde nastaven Google se správnou adresou?

Google vyhledávání, obrázky #3
Google vyhledávání, obrázky #4
hodnocení

Dobrý den, Chrome 49.0.2623.112, promazání mezipaměti, reset nastavení, nastavení googlu - nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]