Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč Edge - jak se zbavit dotazu

Od: kimba® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den ! Používám WIN10 a jako výchozí mám nastaven prohlížeč Opera, na který jsem zvyklý. Jedna banka ale začala Operu bojkotovat, tak občas musím použít prohlížeč Edge. Jenže kdykoliv ho spustím, objeví se níže uvedený dotaz. Po odsouhlasení je vše OK, ale po každém novém spuštění Edge vyskočí dotaz znovu. Poradíte, jak se toho dotazu mohu trvale zbavit? Další prohlížeče se mi instalovat nechce. Děkuji !

Prohlížeč Edge - jak se zbavit dotazu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gdsfdsgfd
hodnocení

2x

Kdyby jste měl Chrome, tak EdgeDeflector ( EdgeAndBingDeflector) přesměruje odkazy z Edge do Chromu. Existuje i něco podobného pro Operu ale nemám s tím skušenost.

Doplněk I dont care about/... nainstalujte na Edge, snaží se skrývat cookies odsouhlasování. Ale možná by stačilo jen změnit domovskou stránku.

hodnocení

Díky za snahu ! Chrome instalovat nechci, na ostatní se časem podívám.

gkhghj

Já Opeře nevěřím, vlastní ju žlutí šikmoocí. Bojím se aby ta VPN nebyla napíchnutá.

hodnocení

Podíval jsem se na ty odkazy, ale nedůvěřuji jim.

hodnocení

Vyzkoušel jsem Edge nastavit jako výchozí prohlížeč. Ani to nepomohlo, hláška se v něm objevuje dál.

hodnocení

Tak jsem to nakonec vyřešil ! Postup se může někomu hodit: Edge - ... - Nastavení - Oprávnění pro soubory cookie a weby - Uložené soubory cookie a data - Spravovat a odstraňovat soubory cookie a data z webů - Povolit webům ukládat a číst data souborů cookie (doporučeno) - Ano

Díky, ale bohužel asi obecně nevyřešil, protože já to mám zapnuté a přesto pokaždé otravuje...

petrm

Asi máte nastavené vymazání cookies při zavření prohlížeče.

gardyx
hodnocení

0x

Nevím proč mi to samo mění písmo.Není to moneta? Oni tak vyhrožují je to troufalost.,pomúže tentoblunk. Nebo opakovaně načíst domenu uvs.internetbanka...jakmile se objeví moneta.cz je zle
ibs.internetbanka.cz/...

hodnocení

Váš odkaz na Monetu mi v Opeře funguje normálně. Zkuste ještě použít jiný prohlížeč, třeba to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]