Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit grafickou kartu

Od: kocekmariuc odpovědí: 5 změna:
dobrý den, před 10ti lety jsem si koupil počítač a chtěl bych na něm hrát gta. Na internetu jsem si našel ze pomůže grafická karta. Nevíte někdo jak vyndat tu starou a dat tam tu novou? Zdá se mi že tam vůbec nepasuje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jakou jste tam měl a jakou jste koupil?
doplněno 09.03.22 08:50: "nějakou AMD"je jako "nějakou škodovku", někde mezi Škoda Spartak a Škoda Enyaq. Ten konektor snad je stejný PCE-E. V čem je problém? A máte dost výkonný napájecí zdroj?
doplněno 09.03.22 08:56:

Jinak ta vaše karta zřejmě vyžaduje zapojit přídavné zapájení ze zdroje. A ten zdroj by měl aspoň těch cca 500 W mít.

pc-help.cnews.cz/...

kovid
hodnocení

měl jsem tam nějakou amd a teď mám geforce 1080

hodnocení

1x
Pro 1080 potřebujete pcie 16x slot (viz cs.wikipedia.org/wiki/PCI-Express).
Postup je jednoduchý - vyndáte starou kartu, do pcie 16x vložíte novou kartu, přišroubujete ke case, připojíte na ní přídavné napájení ze zdroje a pustíte počítač.
Jinak přesný postup s obrázky je i na nvidia www stránkách -
nvidia.com/...

sirokko
hodnocení

1x

Na internetu sem si našel, že pomůže grafická karta. *smich*

Taky musíš mít procesor, který ji dokáže krmit.

hodnocení

0x
Napište, jakou máte značku zdroje a jaký má výkon, to je dost důležité.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]