dobrý den, před 10ti lety jsem si koupil počítač a chtěl bych na něm hrát gta. Na internetu jsem si našel ze pomůže grafická karta. Nevíte někdo jak vyndat tu starou a dat tam tu novou? Zdá se mi že tam vůbec nepasuje.
Jakou jste tam měl a jakou jste koupil? doplněno 09.03.22 08:50: "nějakou AMD"je jako "nějakou škodovku", někde mezi Škoda Spartak a Škoda Enyaq. Ten konektor snad je stejný PCE-E. V čem je problém? A máte dost výkonný napájecí zdroj? doplněno 09.03.22 08:56:
Jinak ta vaše karta zřejmě vyžaduje zapojit přídavné zapájení ze zdroje. A ten zdroj by měl aspoň těch cca 500 W mít.
Pro 1080 potřebujete pcie 16x slot (viz cs.wikipedia.org/wiki/PCI-Express). Postup je jednoduchý - vyndáte starou kartu, do pcie 16x vložíte novou kartu, přišroubujete ke case, připojíte na ní přídavné napájení ze zdroje a pustíte počítač. Jinak přesný postup s obrázky je i na nvidia www stránkách - nvidia.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.