Nejste přihlášen/a.
Používáte někdo šifrovací program Crypta 2 od České pošty? Mám jej nainstalovaný v PC a používám jej. Chtěl bych ale mít tuto konktétní verzi současně i ve druhém PC nebo v NB. Nevím jak ji z jednoho počítače převést do druhého aniž by se se musel instalovat nový profil u České pošty. Kdo Cryptu používáte víte asi o čem je řeč.
Děkuji za případnou spolupráci.
Pokud potřebujete tu samou verzi, tak musíte mít instalačku staré verze, ale klidně si stáhněte ze stránek ČP instalačku na cryptu 2.5, protože jsem to teď odzkoušel a jde to. Podstrčil jsem data ze staré verze 2.1 do verze 2.5 a načetlo to jak profily tak i certifikáty - postup potvrzen na service desku ČP (ServiceDesk <servicedesk@cpost.cz>. Stačí tedy ze starého do nového přenést (přepsat) složku _data , která je defaultně nainstalována zde C:\CryptaV2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.