Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wi-Fi doma nefunguje jak má

Od: ozzy odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nevíte čím může být, že Wi-Fi kterou máme doma začala zlobit. Máme kabelový internet (kabel zapojený do PC) a Wi-Fi zaplou kvůli mobilům. Do ted to bylo v pohodě a vše šlapalo jak má. Ale asi před měsícem mi mobil začal ukazovat, že jsem připojený, ale internet nefunguje. Vždy musím v mobilu internet vypnout a zapnout. A pak to jde. Ale pokud na mobilu nedělám a podívám se třeba za hodinu (i za mín), musím to udělat znovu. Už mě to neba. Wi-Fi router jsem resetoval - vypnul na 5 minut ze zásuvky a zapl. Dělá to pořád. Takže problém bude jinde.

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A jiné mobily na tom routeru fungují bez problémů?

hodnocení

1x
Ostatní věci na WiFi jdou správně? Pokud jsi v paneláku, proskenoval bych okolní sítě na jakých jedou kanálech a na jakých jedeš ty.

hodnocení

0x

Měl jsem doma něco podobného a vyklubal se z toho nějaký pochroumaný modul wifi v routeru... Výměna routeru za jiný to vyléčila... Ale samozřejmě to může být třeba i rušením...

111®
hodnocení

0x
Kabel zapojeny do PC není kabelový internet. To se posuzuje podle toho jak jde do bytu.

karel556*
hodnocení

0x

Zkuste v nastavení - Připojení a sdílení - Bezdrátový přenos - Soukromá DNS - vypnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]