Nejste přihlášen/a.
Předem se omlouvám, ale jsem naprostý laik. Prosím, k čemu se dá využít powerbank? Vím, že k nabití telefonu, popř. notebooku, pokud nemám jiný zdroj energie. Je ještě další možnost, kde se dá toto zřízení použít? Děkuji všem za odpovědi !
je to zdroj energie ...elegantne vypadajici nabijeci baterka... je to asi to same jako se zeptat "na co se daji pouzit tuzkove baterky" ... tam kam pasuji, tam se daji pouzit. .. s powerbankou je to podobne. Ma USB vystupy, takze se stim da napajet jakekoliv zarizeni, ktere podporuje USB napajeni. vyjmenovavat veskere zarizeni, ktere se s tim da napajet je nemozne... v dnesni dobe se spotrebni elektronika dela skoro uz jen s USB konektory a je jedno jestli to jsou chytre hodinky, mobily, tablety, ruzne nahlavni sluchatka, budiky, ohrivace, hracky, vetracky, ... v podstate pokud najdete na zarizeni zasuvku USB a je jedno jestli to bude mikro usb nebo mini usb nebo i klasicke USB, tak se to da napajet powerbankou. (pokud to zrovna neni teda vstup USB jako třeba u televize). Zkuseny kutil si muze USB kabel prizpusobit a napajet tim pak cokoliv ...rekli jsme si, ze je to baterie, cili pokud pripojite spravne + a - , tak máte zdroj energie pro cokoliv
Mám p-banku se solárním panelem a led cob světlem. Z 99% ji používám jako nezničitelnou vodotěsnou baterku na svícení kolem baráku. Za 5 let co ji používám, jsem ji pouze jenou dobil ze zásuvky a od té doby funguje na solár.
Zkoušel jsem ji použít jako napájení k wifi kameře pro kontrolu dvora abych nemusel natahovat kabel napájení ale přes velkou udávanou kapacitu se neosvědčila. Kamera ji vyžrala za 2 dny do mrtě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.