Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
jak by jsem mohl vytvaret rovnice ve wordu 07? kdyz dam vlozit, tak ikona rovnice nereaguje, asi by to chtelo neco nainstalovat, ale nevim co...![]()
Zkus se kouknout sem vbnet.cz/...
doplněno 12.03.09 18:36:tak snad takhle ...
doplněno 12.03.09 18:39:Tak takhle ne
Tak třeba za www. vložit toto: vbnet.cz/blog-clanek-45-rovnice_ve_wordu_2007_bez_klikani.aspx
Hmmm, ty dvě pomlčky jsou problém...
doplněno 12.03.09 18:43:Tak by se dalo pohledat takto search.seznam.cz/...
a je to hned první odkaz
Tak jsem pohledal a správný odkaz by měl být tento:
doplněno 12.03.09 17:38:Tak se to špatně kopíruje ![]()
V adrese mezi slovo "clanek"a "45"je třeba dopsat ještě jednu pomlčku. takto: ...clanek-45...
doplněno 12.03.09 17:39:Panebože! Tydy nejdou napsat dvě pomlčky za sebou! ![]()
tuto moznost bohuzel nemam, nebot cedecko nemam doma..
neslo by to nejak udelat bez toho cedecka? neco doinstalovat nebo najit nejaky bezplatny program, co to vylepsi?
pravdomluvny - sorry, ale ten link nefunguje.
nevimnic - no bez toho CD to pôjde ťažko, nemôžeš predsa do nejakého programu "doinštalovať"niečo odinakadiaľ, z iného programu. Ako by to spolupracovalo? Stiahni si inštalačky MS Office 2007 CZ odtiaľto - ale aj tak bude od teba chcieť S/N - pri doinštalovaní súčasti Math: stahuj.centrum.cz/... - ale aj tak bude od teba chcieť S/N.
Ak by si chcel tak si skús tvoju verziu Office 2007 odinštalovať a nainštaluj si kompatibilný balík v češtine - OpenOfficeOrg CZ - kompletný kancelársky balík: stahuj.centrum.cz/... Vie to isté ako Office, ale tento je na trvalé používanie zdarma a nainštaluješ si čo potrebuješ. Súbory ktoré si mal doteraz vytvorené v Office 2007 si otvoríš aj v OOo. Jeho súčasť je "Math"- práca s rovnicami a inými matematickými úlohami. Popis - pozri link.
microsoft-office co mam ted me neco stalo a proto to nechci odinstalovat a spokojit se s microsoft-office na 60 dni. ten openoffice jsem uz mel pred microsoft-office a nebyl jsem s nim docela spokojen. ted me napada moznost, ze bych tu rovnici vytvoril v jinem programu a jen ji do wordu zkopiroval, neznate nejaky program co to umi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.