Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word 2007 vs rovnice

Od: nevimnic* odpovědí: 10 změna:

Dobry den,

jak by jsem mohl vytvaret rovnice ve wordu 07? kdyz dam vlozit, tak ikona rovnice nereaguje, asi by to chtelo neco nainstalovat, ale nevim co...:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dal jsi před rovnici = rovnítko?

nevimnic*
hodnocení

asi jsem to spatne popsal, ve vordu nemam nainstalovany program (nebo neco jineho, nevim) ktery umozni delat rovnice. a ja prave hledam ten program nebo nejakou jinou vec.., ktera by ten word 2007 vylepsila, aby psal i rovnice:)

stevo5*
hodnocení

0x

Vlož inštalačné CD, on si zistí že už je nainštalovaný a umožní ti doinštalovať/odinštalovať alebo zmeniť nainštalované súčasti.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Zkus se kouknout sem vbnet.cz/...

doplněno 12.03.09 18:36:

vbnet.cz/...

tak snad takhle ...

doplněno 12.03.09 18:39:

Tak takhle ne*bum*Tak třeba za www. vložit toto: vbnet.cz/blog-clanek-45-rovnice_ve_wordu_2007_bez_klikani.aspx

doplněno 12.03.09 18:40:

Hmmm, ty dvě pomlčky jsou problém...

doplněno 12.03.09 18:43:

Tak by se dalo pohledat takto search.seznam.cz/...

a je to hned první odkaz

nevimnic*
hodnocení

ten odkaz mi nejde otevrit..:(

stevo5*

Odkaz nejde ani mne. Skúšal si to inštalačné CD?

pravdomluvny*

Tak jsem pohledal a správný odkaz by měl být tento:

vbnet.cz/...

doplněno 12.03.09 17:38:

Tak se to špatně kopíruje :(

V adrese mezi slovo "clanek"a "45"je třeba dopsat ještě jednu pomlčku. takto: ...clanek-45...

doplněno 12.03.09 17:39:

Panebože! Tydy nejdou napsat dvě pomlčky za sebou! :(

nevimnic*
hodnocení

tuto moznost bohuzel nemam, nebot cedecko nemam doma..:( neslo by to nejak udelat bez toho cedecka? neco doinstalovat nebo najit nejaky bezplatny program, co to vylepsi?

stevo5*

pravdomluvny - sorry, ale ten link nefunguje.

nevimnic - no bez toho CD to pôjde ťažko, nemôžeš predsa do nejakého programu "doinštalovať"niečo odinakadiaľ, z iného programu. Ako by to spolupracovalo? Stiahni si inštalačky MS Office 2007 CZ odtiaľto - ale aj tak bude od teba chcieť S/N - pri doinštalovaní súčasti Math: stahuj.centrum.cz/... - ale aj tak bude od teba chcieť S/N.

Ak by si chcel tak si skús tvoju verziu Office 2007 odinštalovať a nainštaluj si kompatibilný balík v češtine - OpenOfficeOrg CZ - kompletný kancelársky balík: stahuj.centrum.cz/... Vie to isté ako Office, ale tento je na trvalé používanie zdarma a nainštaluješ si čo potrebuješ. Súbory ktoré si mal doteraz vytvorené v Office 2007 si otvoríš aj v OOo. Jeho súčasť je "Math"- práca s rovnicami a inými matematickými úlohami. Popis - pozri link.

nevimnic*
hodnocení

microsoft-office co mam ted me neco stalo a proto to nechci odinstalovat a spokojit se s microsoft-office na 60 dni. ten openoffice jsem uz mel pred microsoft-office a nebyl jsem s nim docela spokojen. ted me napada moznost, ze bych tu rovnici vytvoril v jinem programu a jen ji do wordu zkopiroval, neznate nejaky program co to umi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]