Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
můžete mi prosím objasnit, jak je možné, že YT je plné playlistů složených z populárních písní; případně i plné samostatných písní, kde je odlišný obraz. (I když někdo si ani s tím práci nedá a prostě publikuje audiovizuální dílo nepozměněno pod svým jménem, resp. na svém chanellu.)
Pátral jsem na internetu a zdá se, že nikdo přesně neví. Nejčastěji jsem nacházel teorii, že Youtube smaže pouze některá takové "díla", zatímco u ostatních pouze zabrání zpeněžení. Je to pravda?
Děkuji za odpověď.
zdravím, situace můžou být různé jak uvádíte..
Nejsem Youtuber, ale např. jsem publikoval video, mé vlastní a přiřadil tam hudbu staženou z netu, kterou jsem v daném případě opravdu chtěl.
Dostal jsem upozornění, že na zvuk se vztahují autorské práva. Takže buď video smazat, nebo přijmout od nich reklamu ve videu, bez nároku na provizi..
A video má přes milion shlédnutí dnes..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.