Nejste přihlášen/a.
Zdarec
Nemůžu se v poslední době dostat na nějaké stránky. Prej sou ňák závadný nebo co.
Myslíte, že když DNS ban oj*ebu tak, že si v HOSTS zedituju IP a FQDN které mám k dispozici, že je to legální?
Samozřejmě že je to legální dokud je to tvůj počítač. Ale přijde mi to celkem zbytečné, pokud vím tak všichni už mají nové domény mimo .cz takže je to akorát zbytečná námaha a pokud někdy změní ip zas to budeš muset přepisovat.
Ale mám takový pocit (třeba kvůli tomu smajlíku) že tě legalita moc nezajímá a píšeš to sem akorát aby ses pochlubil že jde přepsat DNS - v tom případě gratuluju, umíš upravit nejprimitivnější konfigurační soubor co v počítači existuje.
Ale ono to vyřažení domén z registru proběhlo pouze na základě doporučení vlády a po konzultacích . Je to legální, ale trávit čas čtením těch kontrarevolučních výplodů Hájka nebo strojově přeložených textů za to nestojí.
Jistý nejokatější web byl i exemplárně vypnut na hostingu, tudíž kromě jiné domény má i jinou IP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.