Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s internetem u notebooku

Od: jiri* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jeden problém co mám u notebooku s internetem. Všude kde jsem připojen tak mi bez problému funguje připojení přes kabel přímo z roteru, ale když se připojím bezdrátově pravidelně se mi internet seká. Prosím o pomoc jak vyřešit tento problém.

Děkuji, hezký den.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych přeinstaloval ovladače WiFi. Pak by se vidělo.

jiri*
hodnocení

A je možno popsat jak přesně prosím?

speedy*

ve windows 10 a novější:

0. připojte počítač kabelem k internetu

1.klikněte pravím tlačítkem myši na nabídku start.

2.vyberte správce zařízení

3.vyhledejta a rozbalte kliknutím nabídku síťové adaptéry

4.najděte adaptér wi-fi nejčastěji bude v názvu heslo jako wirelless nebo 802.

5.pravím tlačítkem myši kliněte na adptér a zvolte odinstalovat zařízení.

6.po úspěšném odinstalování vyberte položku vyhledat změny hardwaru ikona monitoru s lupou (nachází se v horní části okna uprostřed pod nabídkou nápověda)

7.nainstaluje se nový ovladač, nyní bude možná potřba znovu připojit wifi síť.

speedy*

Toto však pravděpodobně fungovat nebude, nicméně zkuste. A pokud problém přetrvá zveřejněte zde prosím úplný název ovladače, který jste dle návodu odinstaloval.

jiri*
hodnocení

To přeinstalování pomohlo jen na jeden den problém je opět stejný.

Názvy ovladačů přiloženy obrázkem.

ho
hodnocení

0x

Jestli se ti seká internet, tak to bude asi špatným signálem wifi a nebo špatným routerem a nebo špatnou konektivitou, vyzkoušej

www.speedtest.net

Jak na lan tak na wifi a uvidíš

hodnocení

0x
Bavíme se tedy o více přípojkách?
Na jiném zařízení jede wifi ok?
Co to je sekání internetu?- tedy podle tebe, protože uživaté často jmenují věci tak jak si myslí. Na běžném webu to asi moc nepoznáš, takže jde o video?
jiri*
hodnocení

Ano na telefonu i televizi mi jde bezdrátově internet bez problémů.

Na notebooku sekání myslím tím, že internet funguje, ale najednou jak kdyby nachvíli vypadl a pak zase funguje.

Ty ovladače už řadí kolegové, ale možná by stálo prověřit v jiném čistém OS- livecdlist.com/...
Live cd tedy.
Jo a u těch ovladacu- doporučil bych stávající odinstalovat, ověřit ve správci zařízení i na skryté položky, pak reboot a nainstalovat nové.
jiri*
hodnocení

To přeinstalování ovladačů pomohlo jen na jeden den teď už je problém zase stejný.

111®
hodnocení

0x

tok se podívej ve správci zařízení na Vlastnosti karty WiFi ouško ˇRízení spotřeby, jestli není zaškrtnuto řízení Windowsama a když jo tak zrušit, a OK...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]