Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jeden problém co mám u notebooku s internetem. Všude kde jsem připojen tak mi bez problému funguje připojení přes kabel přímo z roteru, ale když se připojím bezdrátově pravidelně se mi internet seká. Prosím o pomoc jak vyřešit tento problém.
Děkuji, hezký den.
ve windows 10 a novější:
0. připojte počítač kabelem k internetu
1.klikněte pravím tlačítkem myši na nabídku start.
2.vyberte správce zařízení
3.vyhledejta a rozbalte kliknutím nabídku síťové adaptéry
4.najděte adaptér wi-fi nejčastěji bude v názvu heslo jako wirelless nebo 802.
5.pravím tlačítkem myši kliněte na adptér a zvolte odinstalovat zařízení.
6.po úspěšném odinstalování vyberte položku vyhledat změny hardwaru ikona monitoru s lupou (nachází se v horní části okna uprostřed pod nabídkou nápověda)
7.nainstaluje se nový ovladač, nyní bude možná potřba znovu připojit wifi síť.
Toto však pravděpodobně fungovat nebude, nicméně zkuste. A pokud problém přetrvá zveřejněte zde prosím úplný název ovladače, který jste dle návodu odinstaloval.
Ano na telefonu i televizi mi jde bezdrátově internet bez problémů.
Na notebooku sekání myslím tím, že internet funguje, ale najednou jak kdyby nachvíli vypadl a pak zase funguje.
tok se podívej ve správci zařízení na Vlastnosti karty WiFi ouško ˇRízení spotřeby, jestli není zaškrtnuto řízení Windowsama a když jo tak zrušit, a OK...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.