Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Prosím o radu,včera my syn pomahal z provoznením google chrom.Uspěšně se nám dařilo jenom do chvíle kde se ukazalo hrát hry.To ja nechci ale syn neco udělal a od té chvíle nejde pokračovat v ničem.Obrazovka spoušti jenom Ambientní režim kde se mení nejaké fotky,a ještě je tam nadpis ovladač stadia.Prosím de to nějak všechno odstránit a začít nastaveni od začátku.Ja sem duchodce a moc tomu nerozumím.Děkuji za radu.
Dobrý den,
bohužel toto zařízení nemám k dispozici pro ověření nicméně dle informací na internetu by vaše zařízení mělo mít tlačítko reset, bohužel nenašel jsem obrázek s umístěním.
Tlačítko RESET je většínou jen malá nenápadná dírka, do této je nutné zatlačit například propisovačkou aby jste tlačítko schované za ní stiskl.
Výše popsané tlačítko bych hledal někde okolo konektorů, pokud máte návod zkuste najít schema rozložení konekorů a hledejte popisek s názvem reset.
pokud najdete, podle toho co jsem zjistil: V zapnutém stavu zařízení držte tlačítko stisknuté 25s.
Hezký den.
Vím že se mám napojit k hdmi,posledně sem restartoval zařizení,pak sem psl že obrazovka zrní.Ale po vypnuti tv a znovu zapnutí,se my na obrazovce ukazalo přistum na nastavení.Začal sem znova.I gdyž my napsalo že google chromekast4 si pamatuje heslo moji ,tak gdyž sem to našel a chtel potvrdit,zase se ukazuje prezentce fotek.Takže znova resed.Chtelo to dokonce udaje o wifi,i když my psalo že chromekast si automaticky vyhledá samo.A ještě jedná vec,Wifi mám 2.4 ale je možnost nastavit na 5.Muj notebok jezastaralý,ale to by nesmnelo vadit.Stale my naběhne hra a pozvat nekoho.Tak to končí.Už vas nechci otravovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.