Nejste přihlášen/a.
Smazat bezezbytku dost těžko. Obecně - cokoliv, co na net píšu, píšu s vědomím, že si to mohu kdykoliv obhájit. Anonymita netu je fakt jen dost pofiderní pověrou
ajo1946, když něco dáváte na tydlencty internety, tak to musíte dělat s vědomím, že je to stejné, jako že to vytroubíte do celého světa a bude to tam nafurt. Přesně, jak píše @promon
Právě takhle já jsem se doklikala do 17 století, na faru v maličké vesničce, která ještě ani na automapě nebyla a tam v matrice, kde byl i zápis o křtu otce a všech jeho sourozenců, do zápisu o prvním mém předkovi jménem Jiří z r. 1676. Je už to víc jak 10 let a já tehdá s počítačem začínala. A všechno o mé rodině tam bylo s větou, že přišli 2 bratři z východu a usadili se. Představte si, že internet má uloženo až tolik století. Neuvěřitelné, že?
Občas si říkám, že ti bratři měli jít ještě chvíli na západ, ale dnes jsem ráda, že vůbec šli. A je to pravda, protože si pamatuji jejich malé, huňaté, silné koně, kteří kousali a stařenka říkala, že to je chovají, kam až paměť sahá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.