Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení výchozího vyhledávače Google a Yahoo

Od: papouch01® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

používám win10 a na něm vyhledávač google chrome. Mám to nastavená jako primární vyhledávač, ale jednou za čas se mi pravidelně při vyhledávání, když píši něco do lišty, kam se píše www nejaka stránka a doména automaticky vyhledávání přepne na yahoo. Já musím jít do nastavení a yahoo přehodit opět za google.

Ví někdo proš se mi to samo automaticky sem tam přenastaví? Na yahoo jsem v životě nic nevyhledával.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krticinec
hodnocení

1x

Běžte do Nastavení Google Chome a tam nandite Vyčištění počítače, tlačítko najít vyhledá škodlivé hrozby.

Ještě bych šil do Nastavení do Spravovat vyhledávače a smazal bych ten Yahoo z jiných vyhledávačů.

jardaaa
hodnocení

0x

Myslel jsem si doteď, že Google chrom je prohlížeč a ne vyhledávač.

ve windows používám standardně prohlížeč edge. Proč někdo používá chrom? Nechápu.

krticinec

Google Chome je nélepši o 63% ledi, keři ho póževajó krom na telephóno aji na počitačo, protože je puvodňéši a bes dalšiho špiclovaciho balasto od MS. Edge veožévajó necely šteře % a te só OUT (nésó IN).

jardaaa

Ale to nemyslíš vážně, že ne, že firma Google ti dá zadarmo prohlížeč ;)

Firma Google se narozdíl od firmy Microsoft a Apple živí obchodováním s údaji o svých uživatelích. Doporučuji film Social dilema. Pokud se nepletu, tak tam přímo autor Chromu, bývalý zaměstnanec Googlu, doporučuje Chrome nepoužívat!

Osobně nevím, v čem by měl být chrom lepší, nikdy jsem ho nepoužíval, než na testy. Za mě už jen to, že ho udělal Google, a že je zdarma, dávno předtím, než bývalý zaměstnanec Googlu, programátor Chromu, varoval, by mě nenapadlo používat takovou věc, je to trójský kůň nic jiného

D;-

anon65534

Microsoft je úplně stejné zlo jako google nebo apple - všichni si vytírají řitě svými uživately, Edge je akorát jiný skin na chromimum (stejně jako opera) takže si tím vůbec nepomůžeš. Pořád je to ten samý prohlížeč akorát každý nahlašuje aktivity někomu jinému; je absolutně irelevantní pro jakou "příchuť" chromia se kdo rozhodne.

Pořád se tím akorát zvyšuje monopol chromia což likviduje web protože ho pak má pod kontrolou google ( zeptejte se na to třeba microsoftu tohle je třeba zrovna důvod proč je edge už taky jen skin na chromium což původně nebyl).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]