Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka na Alza.cz, doručení na pobočku České Pošty nebo PPL parcelshop (plat

Od: obcanka odpovědí: 3 změna:

Objednávka na Alza.cz, doručení na pobočku České Pošty nebo PPL parcelshop (platba v hotovosti na místě) - potřebuji občanku sebou?

Když si objednám něco na alze (alza.cz) a nechám si to doručit buď na PPL Parcelshop odběrové místo, nebo na odběrové místo/pobočku na České poště. A platím hotově až při převzetí zásilky. Chtějí po mě občanku při vyzvedávání...? Nebo stačí jen jméno + kód z mobilu + to zaplatit na místě v hotovosti a hotovo. A občanku nebo jiný doklad totožnosti nemusím mít?
Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x

U PPL po mě občanku nikdy nechtěli, jen kód z SMSky, ale nejvíce je zajímala hotovost či platba kartou.. Na poště chtějí většinou občanku(asi se jistí).

hodnocení

1x

Pokud to bude erotické zboží, nebo zboží prodávané od 18-ti let, (tabák,alkohol, atd...) tak ano.

Jinak nee.

hodnocení

1x

Vyzvedávám u PPL i na Zásilkovnách a nikdo nikdy po mě občanku nechtěl. Každý je rád, že si balík vyzvednu, zaplatím, velice často kartou a vypadu. Jen s poštou jsou stále nějaké mrzutosti. Ta občanku chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]