Zdravim uz asi 14 dni mi trva muj problem...nekdo zkratka sleduje to co delam na pocitaci dle meho je pripojeny bud na pc nebo na TV a sleduje co delam.Obcas se mi sama hybne mys a celkove v dobe kdy je pripojenej pocitac pracuje extremne pomalu,pada mi net s hlaskou o spatnem DNS,zmene gateway ci zmene IP adresy.Jsem si jisty ze tu nekoho mam.Vse zacalo od doby co jsem dostal od kamarada toto glitel.sk/... ... kdyz tu nekoho mam je to extremne pomaly,pada to a kontrolka blika cervene..mam podezreni ze se mi onen dobrak ktery mi to dal pripojuje na pocitac,ve tomu nasvedcuje.Je mozne pres toto zarizeni vzdalene (500 metru) se pripojovat na muj pocitac? DO komentaru hodim vypis z CMD.V Pondeli s tim chci jit na policii ale radsi bych si to vyresil sam.Je mozne nejak vystopovat kdo se ke me pripojuje? Zacinam z toho silet uz ani nelezu na pocitac...dekuju.
Jak se krade internet přes elektriku? Copak powerline adaptery funguji neomezeně daleko? Jasně že ne. A jak by sis představoval to kradení? Tak tu laskavě nepleť uživatele a své teorie si šetři jinam.
A můžeš mi říci, odkud asi tak ten power line internet přijímá? Řekl bych že právě od toho souseda. )?
no a když je soused doma, možná také používá takovýto debilní rozvod, protože ti lidi asi jsou neschopný si natáhnout kabel, no a to je právě úzké hrdlo. Ten systém šíleně ruší okolí! To už je fakt lepší telefonní dvojlinka.
bez znalosti detailů a topologie sítě a vůbec dalších informací, jako důvodů, proč používá internet po elektrickém vedení, nelze soudit, pouze se smát výrokům o policii. Ta by ho s tím poslala k šipku samozřejmě.
Toto je bud troling alebo ked riesit, tak cez psychiatra, nie policiu.
Pokial je jedine spojenie pocitaca do internetu cez adapter prenasajuci data rozvodom 230V, tak pomaly prenos je uplne pochopitelny, to je urcene do jedneho bytu / domu. Niekde inde musi byt zapojena rovnaka krabicka, zrejme u toho vasho kamosa a ten ma internet cez mobil, optiku a pod Vy parazitujete na jeho datach.
Na 90% to nezjistíš. Přeinstaluj si operační systém - na flash disk dej bootable iso.
martinsy
Pro me je dulezity zjistit kdo to dela protoze na 100 procent je to nekdo z blizkych a ja to proste potrebuju vedet kdo mi dela to co dela abych ho mohl odriznout od sveho zivota.Predpokladam ze policie ma paky na to zjistit kdo to dela? Jinak rozhodne preisntaluju ale ted mi de primarne o to urcit vinika.Dekuju ti mockrat za radu.
Podle mě máš jenom něco blbě nastavený, asi ten krám do zasuvky...
martinsy
JSem si jistej ze to neni nastavenim.Vzdy to zacne delat kdyz je onen kamarad doma na pocitaci jak je v praci vse funguje jak ma...kdyz dem spolu hrat hru dela to vzdy...vzdy to zcervena a dela to tyhle veci...jinak to NIKDY nedela a to prote neni nahoda...ne 14 dni v kuse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.