Dobrý den všem. Poslední dobou řeším grafiku msi r7 370 gaming 4gb. Asi před 14dni jsem zakoupil použitou a plně funkční gafiku s ověřenou funkčnosti. Po zapojeni do předešlého pc sestava ( mb: asus m3n72d a cpu athlon 7750be+ram kinston ddr2 400mhz 4gb+ zdroj 570w Thrust) se mi nedari najet do win7 ani bios prostě ani pocatecni beep.. Ok usoudil sem stará deska nova grafika a koupil plne funkci desku cpu a ram (ASRock H110M-DGS R3.0 + cpu pentium g4560 a ram 8gb ddr4+ zdroj thrust) take žádný beep. Původní sestava běžela s kartou nvidia gtx260 ok i nova sestava ,kde jsem zakazal zobrazovat s igpu a po vlozeni msi r7 nic . Zapnu PC a nic zadnej beep. Přídavné napájení 6pin zmereno multimetrem a je tam proti zemi 3x12v (v kazdem zlutem proti černému) takze stava tam jde. Deska podporuje pciexpres 3.0 i uefi .. Proč to jinde jde a me ne? Pomuzetevmi? Muze to delat pc zdroj,ale ten jede 10let s gtx260 bez problemu, bez vypadku sem hral driver sf nebo mafia2. Karta je opravdu funkční a testovana futuremarkem
takze se flashnuti karty zřejmě nevyhnu. Pak je mi divný ze jinde šlape a u me musi byt flash gpu .. Sedim na youtube uz par hodin (celkem) a pokukuju pro stejnem problemu cerna obrazovka . Většina lidí to vyřešila flashnutim karty.
boby
takze sem sestavil stary komp a povedlo se mi r7 uz najit ve widlich,jenze furt nechce pri bootovani hodit obraz takze budeme flashovat gpu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.