Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška

Od: cstei odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer poradí někdo, jak tenhle problém vyřešit vždy při ukončení mafie 1 se mi ubjeví tato chybová hlaška a nejen u mafie měl sem to i u jiné hry, ale nevzpomenu si. Zkoušel jsem i sfc / scannow v cmd, ale nepomahá

Chybová hláška

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tyler
hodnocení

0x

Zkusil bych ve vlastnostech aplikace nastavit "spustit jako správce", případně celé složce se hrou odškrtnout ve vlastnostech "jen pro čtení". Pokud máte hry stáhlé z netu, mohou obsahovat viry. Podobné "acces violation in adress" hlášky jsou právě u zavirovaných souborů dost časté.

cstei
hodnocení

Je to dost možný je to crackle z gog verze

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

máte dostatek místa na pevném disku (C:, D:...), jak velký máte HDD?

Zkoušel jste navýšit virtuální paměť (start -> do kolonky napsat Upravit vzhled a výkon systému Windows -> upřesnit -> virtuální paměť změnit -> vlastní velikost -> nastavit -> ok, ok)? Záleží, jakou máte celkovou RAM, viz níže.

4 GB RAM = počáteční 4096 / největší 6144
8 GB RAM = počáteční 8192 / největší 12288
12 GB RAM = počáteční 12288 / největší 18432
16 GB RAM = počáteční 16384 / největší 24576

Podobný error mě provázel u Baldurs Gate III (můj notebook má málo paměti – 8 GB), tohle pomohlo, chybové hlášky ustaly.

cstei
hodnocení

No mam systemový disk v hodnote 240gb ale jinak hddčko je normalně tb :D a jinak mam 32gb ram

wehappyfew*

Ještě můžeme zkusit:

– Do pole "cíl"připsat -lowmemory (pravé myšítko na ikonu hry -> vlastnosti -> zástupce -> cíl = "disk: xxxxxxxMafia.exe"-lowmemory)
– v Nvidia GeForce Experience vypnout Shadowplay
– hru spouštět "jako správce"
– odinstalovat/zakázat ASUS aplikaci Armoury Crate
– PC zkontrolovat na viry pomocí Rogue Killer, adwcleaner

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]