Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer poradí někdo, jak tenhle problém vyřešit vždy při ukončení mafie 1 se mi ubjeví tato chybová hlaška a nejen u mafie měl sem to i u jiné hry, ale nevzpomenu si. Zkoušel jsem i sfc / scannow v cmd, ale nepomahá
Zdravím,
máte dostatek místa na pevném disku (C:, D:...), jak velký máte HDD?
Zkoušel jste navýšit virtuální paměť (start -> do kolonky napsat Upravit vzhled a výkon systému Windows -> upřesnit -> virtuální paměť změnit -> vlastní velikost -> nastavit -> ok, ok)? Záleží, jakou máte celkovou RAM, viz níže.
4 GB RAM = počáteční 4096 / největší 6144
8 GB RAM = počáteční 8192 / největší 12288
12 GB RAM = počáteční 12288 / největší 18432
16 GB RAM = počáteční 16384 / největší 24576
Podobný error mě provázel u Baldurs Gate III (můj notebook má málo paměti – 8 GB), tohle pomohlo, chybové hlášky ustaly.
Ještě můžeme zkusit:
– Do pole "cíl"připsat -lowmemory (pravé myšítko na ikonu hry -> vlastnosti -> zástupce -> cíl = "disk: xxxxxxxMafia.exe"-lowmemory)
– v Nvidia GeForce Experience vypnout Shadowplay
– hru spouštět "jako správce"
– odinstalovat/zakázat ASUS aplikaci Armoury Crate
– PC zkontrolovat na viry pomocí Rogue Killer, adwcleaner
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.