Zakoupil jsem antivir norton. Po uhrazení asi 1199 kč mi po pár dnech přišel potvrzovací e-mail s pokyny k instalaci, ale dočetl jsem se tam toto: *** Vaše přihlášení k odběru je aktivní a bude se obnovovat každý rok počínaje února 20, 2023 za 2 519 Kč / rok. + (součástí je příslušná daň) Tímto e-mailem potvrzujeme, že jste souhlasili s okamžitým poskytnutím přihlášení k odběru a/nebo plněním smlouvy o službě a potvrdili jste, že po zahájení stahování a úplném poskytnutí služby pozbudete práva na odstoupení. Na přihlášení k odběru Norton se však může vztahovat 60denní záruka vrácení peněz společnosti Norton. Podrobné informace naleznete v zásadách vrácení produktů. *** Chtěl bych se tedy zeptat, chápu to tedy dobře tak, že pokud to stáhnu a nainstaluji, tak se vlastně zavazuji, že to budu každý rok odebírat a platit za těch 2519kč jak se tam uvádí? Já myslel že pokud to za koupím a zaplatím, tak to po roce propadne, a buď to znova obnovím sám nebo koupím třeba zas něco jiného. Teď nevím jestli to mám tedy nainstalovat, ale zase mám obavu, že pokud tak učiním už nebude možné ten odběr zrušit. Moc se v tom neorientuji pokud by poradil někdo, kdo s tím má zkušenost moc děkuji..
Az se podivas na testy antiviru, budes litovat vyhoozenych penez z okna. Kdysi byl antivir od microsoftu opravdova hruza a fraska, ale ted je paradoxne jeden z nejlepsich a zadarmo. Urcite si domu antivir nekupuj a neinstaluj jiny..
zbynek01
Teď už je to zaplacené tak nezbývá než to nainstalovat a ten rok používat. Já se v techto antivirech vubec neorientuji, ale když jsem hledal nějaké srovnání, tak tento vyšel na prvním místě, proto jsem jej tedy zvolil.
Výrobci anrtivirů automatické prodlužování licencí milují. Takže ano, zavazuješ se ke každoročním platbám. Nicméně ani tak to neznamená, že budeš muset Norotonu platit nadosmrti a pak ještě tvoji dědicové.. Pokud o automatické prodloužení nestojíš, musíš v nastavení účtu Norton kliknout na tlačítko "Zrušit obnovení přihlášení k odběru" a zrušení potvrdit. Pak ti licence doběhne do konce předplacené doby a automaticky prodlužována nebude. NÁVOD
Jak spolehlivé to odhlášení je u Nortonu nevím, ale u avastu je právě tohle nejvíce "chybami"zamořená funkce...
patrikk
Děkuji mnohokrát. Zkusím se tam přihlásit a ten odběr zruším... mně právě trochu vyděsilo, jak tam psali že člověk se po instalaci k něčemu zavazuje na nějakou dobu, ale asi jsem to blbě pochopil...
Pokud máš Windowsy a jeden počítač používaný doma, vůbec bych nějaký antivir nekupoval, ve Windowsech je předinstalovaný Defender, stačí ho povolit/aktivovat(odfajfkovat). V jiných Oper. Systémech s ochranou před viry nemám zkušenosti, ani s malou firemní sítí, tam by se ten antivir asi vyplatil, snad někdo poradí víc.. Na tu navýšenou platbu od Nortna se poptej telefonicky nebo jim napiš e-mail.
Platil jste kartou nebo převodem z banky? Nebylo tam psáno, že nižší cena je pouze první rok? Je to jen jedna licence nebo více, třeba pět? Pokud více, můžete použít i pro mobily... odběr můžete po roce zrušit... máte účet u Norton...
zbynek01
Bylo to placené převodem, trvalo to několik dní než se to připsalo. Už je to bohužel zaplaceno, tak to budu rok používatva pak třeba zas něco jinýho, mělo by to být na až 5 zařízení..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.