Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ještě legální stahovat z youtube videa do PC?

Od: lenkapp odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, vůbec nevím jestli je ještě legální v ČR stahovat hudbu a filmy z youtube přes youtube downloader HD. Mám win 10 tak mám obavy, můžete poradit? Neustále jsou tu aktualizace, nemám žádný antivirus a nemám VPN. Děkuji za info

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V ČR je legální stáhnout si audiovizuální dílo (ne počítačový program, nebo hru) pro vlastní potřebu. Trestné je jeho šíření dál. A ano, lze to udělat z YouTube, Uloz.to nebo dalších úložišť. Další zdroje neporadím, protože bych porušil pravidla této poradny.

lenkapp
hodnocení

A ještě jestli je legální stahovat filmy např. z Ulozto. Nebo neznáte něco jiného lepšího? Děkuji za odpovědi

Web$h@r3, občas fá5thar3

krtek6
hodnocení

0x

to by museli pozavírat a pokutovat tak 3/4 planety

hodnocení

0x
Dotaz míchá 5 věci:
Program. Nazvaný "yiutubr downloader " neznám ale na
tyto pochybné bych dával pozor protože to jsou zaručené cíle pro podvodníky se zaručenou cílouvou skupinu. Dokonce i online varianty těchto typu sužeb webové stránky savefrom.net jsou bez "ošetření " pochybn3. Používám jennověřený &opensource soft: ytdl(p), youtube-dl, newpipe, dál urćitě znám ytd, (jdownloader)
Na co potřebujeś vpn? Teoreticky snad na "změnu" IP z pohledu stahování
Lgální to je, sám youtube tyto video a audio soubory nabízí ve svých HttP odpovědích.
Gratuluji že sis nezaneřádil počítač " antivirem" ale oto t4eba jebýtbdělý při spuštění cizích progromů.
Ano, "ty aféry s windows neusťále každého otravují s akutulaizacemi, já bych je zakázala"

jano123
hodnocení

0x

Otázkou by potom bolo, dovod vystavovania na YTB...

1. Ak nechceš aby to niekto nekopíroval, tak to tam nedávaj!

2. YTB chudobnejšia nebude, ak som chytrý a dokážem to!

3. Občas si dám otázku, či ten čo to tam vystavuje, je jeho autorský originál...*smich2*

4. YTB s gogláčikom sú prepojené, tak by mi ešte oni mali prispieť za zavirovanie PC

a poskytovanie všelijakého balastu...*uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]