Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vůbec nevím jestli je ještě legální v ČR stahovat hudbu a filmy z youtube přes youtube downloader HD. Mám win 10 tak mám obavy, můžete poradit? Neustále jsou tu aktualizace, nemám žádný antivirus a nemám VPN. Děkuji za info
0x
Program. Nazvaný "yiutubr downloader " neznám ale na
tyto pochybné bych dával pozor protože to jsou zaručené cíle pro podvodníky se zaručenou cílouvou skupinu. Dokonce i online varianty těchto typu sužeb webové stránky savefrom.net jsou bez "ošetření " pochybn3. Používám jennověřený &opensource soft: ytdl(p), youtube-dl, newpipe, dál urćitě znám ytd, (jdownloader)
Na co potřebujeś vpn? Teoreticky snad na "změnu" IP z pohledu stahování
Lgální to je, sám youtube tyto video a audio soubory nabízí ve svých HttP odpovědích.
Gratuluji že sis nezaneřádil počítač " antivirem" ale oto t4eba jebýtbdělý při spuštění cizích progromů.
Ano, "ty aféry s windows neusťále každého otravují s akutulaizacemi, já bych je zakázala"
0x
Otázkou by potom bolo, dovod vystavovania na YTB...
1. Ak nechceš aby to niekto nekopíroval, tak to tam nedávaj!
2. YTB chudobnejšia nebude, ak som chytrý a dokážem to!
3. Občas si dám otázku, či ten čo to tam vystavuje, je jeho autorský originál...![]()
4. YTB s gogláčikom sú prepojené, tak by mi ešte oni mali prispieť za zavirovanie PC
a poskytovanie všelijakého balastu...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.