Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft java edition

Od: libor007® odpovědí: 1 změna:
Přátelé, poradíte kde nejlevněji koupit minecraft? Půjde to na linux, takže předpokládám nějakou java edici? Na stránkách minecraftu je deb balíček, ovšem netuším jaká verze. Jinak mladej ho už má dýl koupený pro android, lze pak pokračovat ve stejném minecraft účtu, nebo je třeba na toto myslet už při nákupu? Sám vůbec nepařím, tak se radši ujišťuji...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

0x

O účtu moc toho nevím já to mám koupené jenom na PC a tehdy to ještě ani nebylo přes microsoft účet. Ale Java je ta co jede na Linuxu. Verze tam jsou všechny, on se stahuje jen launcher ve kterém se pak daná verze vybere.

Jinak k tomu účtu, normálně na Linuxu nejde hrát ta nová c++ (android $hitbox, ps4)(protože microsoft <3 Linux ale portnout se nic neobtežuje) ale jde na něm spustit ta android verze kdy by mělo stačit vytáhnout onen .apk soubor z telefonu a měl by jít normálně spustit pomocí tohoto ? projektu ale nikdy jsem netestoval páč tuto verzi minecraftu nemám.

Tímto by možná nemuselo být potřeba ani nic kupovat pokud stačí tato verze (za mě je teda furt lepší java verze protože už více než desetiletí módování má své nepopiratelné výhody).

Jinak kde koupit nejlevněji to nevím, asi porovnat od microsoftu a pak od "překupníků", já to tehdy kupoval od key4you ale to bylo protože jako jediní dovolovaly platit sim kartou a tam bylo vše ok.

doplněno 21.02.22 22:30:

Jinak zachování účtu asi stejně nemá moc smyl kromě přezdívky a skinu protože na c verzi serveru se z java verze bez různých "skoků"nedostanete takže jde defakto jen o přezdívku.

Předpokládám ale že microsoft stejně vyžaduje už přihlášení i v android verzi takže je pravděpodobné že by to šlo koupit i na jeho účet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]