Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pracuji s headsetem, ale nepoužívám ho úplně každý den, ale občas přes týden každý den a několik hodin. Zajímalo by mě jak dlouho má vydržet headset, občas se stalo, že jsem musela zvýšit hlasitost, zřejmě kvůli tomu mi teď po roce a půl používání na jedné straně začalo trochu jakoby praskat, takže musím koupit nový. Ale zajímalo by mě jestli 1 rok a půl je tak nejvíc jak dlouho headset vydrží a jestli má pro mě smysl si koupit s prodlouženou zárukou na 3 roky, jestli to praskání se vztahuje na chybu pro kterou mi zboží vymění nebo opraví, dobropis vystaví asi těžko když to bude používané, děkuji za odpovědi
Me jako prvni vzdy odejdou ty polstarky, takze ac funkcne v poradku, tak nepouzitelne - pokud nejsou vymenne. Na kvalite a cene pritom nezalezi. Pri kazdodennim cca 5 hodinovem pouziti vydrzi i ty nejkvalitnejsi max. nekolik mesicu. Mam to tedy jako spotrebku a podle mne se nevyplati si za cokoliv priplacet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.