Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, či technickou pomoc. Před několika měsíci se mi přestalo dařit se přihlásit na jakoukoliv stránku Facebooku. Hlásí mi to, že mne Facebook přesměroval mnohokrát. Odstranění cocies, přeinstalace počítače do zákldního nastavení závadu neostranily, Stejný problém se stal i s používáním nově na stejné IP adrese s notebokem. Na stejné síti wifi mi a facebook funguje mobilní přihlášení. ( moje neprofesionální dedukce - problém musí být již v DOSu, nějak to musí souviset s ID adresou. - na jiné síti mi notebook hlásí a chvá se stejně chybově.) Nevím zda to mohlo mít vliv, ale při změně operátora byl router vyměněn až nedávno - trochu jsem doufal, že chyba mohla být tam, nicméně mobil na stejné siti fungoval pro facebook stále. Nevím na koho se obrátit, kdo by to dkázal odhalit a odstranit.)
Snad jen ještě dodat, že nejde otevřít prostě cokoliv co je na facebooku. Přestože to tam je a kdokoliv se k tomu dostane. Blokace je přímo vázána na Facebook jako takový.
Takhle se morduji několik dní. Napsal mi, ať účet uzamknu, protože zazanamenal zneužití. A od té doby mám totéž. Vyhledala jsem, přes Seznam.cz, v kontaktech možnost nápravy. Nešlo nic, pouze založit nový účet. Zadařilo se, ale přišla jsem o všechno, včetně členství v několika skupinách. Začínám od 0.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.