Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s modemem Huawei HG622u. Včera se s ničeho nic vypla wifi. Internet jede přes kabel normálně. Wifi ale nejede a nebliká. Zkoušel jsem vytáhnout z elektriky a reset tlačítkem ale nic. V připojení do modemu je WLAN zapnutý. Můžu ještě něco zkusit?
Pokud bude třeba nový wifi visílač, můžu si koupit jen vysilač wifi a nemuset kupovat celý DSL modem, který je o dost dražší? Pokud ano tak podle čeho hledat aby mi to jelo? Díky !
Podívejte se do nastavení, jestli není vysílač vypnutý. Stáhněte si do mobilu WiFi analyzátor a podívejte se, jestli nevysílíá pod jiným SSID. Jinak se toho moc nedá dělat. Modemy jsou za pár stovek, takže oprava se nevyplatí.
o2.cz/...
Do budoucna bych možná už šel cestou CETIN terminátoru. Je to transparentní VDSL - ethernet bridge, ze kterého vede ethernet do standardního Wi-Fi routeru, takže až vám časem změní způsob poskytování internetu, tak vyměníte terminator třeba za GPON převodník na optický internet a cokoliv za routerem zůstane beze změn. Nastavit to není až takové peklo a jsou k dispozici tutoriály pro všechny běžné značky routerů
Třeba i pro MikroTik :D appleking.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.