Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzamčený flashdisk

Od: petrdepo® odpovědí: 7 změna:

Mám flashdisk, který se hlásí jako chráněný proti zápisu. Přitom je prázdný. Existuje způsob, jak ho odemknout?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

ze by to bylo zamceny tim cudlikem na flash .. to myslim ze bys objevil
tak jestli je prazdny tak bych to zkusil zformatovat .. nevim co mate tet ve windech za aktualni systemo -- ntfs2 .. 3..4 :) fakt nevim

milan123
hodnocení

4x

Ak by tam nebol prepínač na uzamknutie, tak sú ešte 2 možnosti:

1. vadný, skončil svoju púť na zemi.

2. je ok, ale nejakým sw zásahom, sa chráni proti zápisu. Možnosti na oživenie

je na internete veľa. Ja používam cez win7, príkazový riadok a prg. diskpart,

dá sa oživiť. Podotýkam, že o povodne súbory prídete. Treba skúšať, možno

niečo zabere...*klik*

hodnocení

0x
A jak to ten vojín hlásí? V jakém jazyku?

hodnocení

0x

Také už se mi to stalo. Po vložení flešky a při pokusu na ni cokoli kopírovat, se objevila hláška, že je zapnutá ochrana proti kopírování. Stejně tak to bylo při pokusu o formátování. Jak se to stalo nevím, ani žádný fyzický přepínač tam nebyl. Také jsem hledal nějaký "rozum", ale nakonec jsem ji vyhodil.

fm

Jedna zaheslovaná systémové formátování taky odmítla, ale starý "HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3.exe" to zvládl.

hodnocení

Bohužel se flashdist i v programu Storage Format Tool 2.2.3.exe stále hlásí jako chráněný proto zápisu a odmítá formátování.

fm

Zkuste EaseUS Partition Master. Pak už asi jen nějaký hackware běžící pod DOSem - pro experty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]