Prisel mi divny vzkaz od seznamu s nabidkou odhlaseni z nasledujiciho nize, vubec nevim co to je a nerada bych to odklikla, aby mi neco nepřestalo fungovat EMAIL ANDROID 4.8. Other toto zarizeni Generic Smartphone Android chrome mobile 98.0 neznama lokalita4.11. 11.27. SansungvSMVJ51OFN ANDROID SAMSUNG INTERNET 9.11. a vzdy vpravo je nabidka odhlasit
Přihlásila jste se do Seznamu v uvedeném čase na jiném zařízení, asi na jiném telefonu. Takže se z něj můžete odhlásit. Anebo na svém telefonu, jakožto druhém zařízení kromě počítače, tak to nechte přihlášené ať se ne mobilu nemusíte znova přihlašovat.
To je výčet zařízení, na kterých jste přihlášená do Seznamu, s možností se odhlásit. Může to být automatická bezpečnostní kontrola od Seznamu, ale taky třeba pokus o napadení účtu. Já bych ten mail smazal, šel do nastavení svého účtu na Seznamu - sekce Zabezpečení účtu - část Aktivní přihlášení, tam se všude odhlásil a pak znova přihlásil podle potřeby.
// Nebo ten mail prostě smažte a neřešte nic.
sirokko
Aby nedošlo k panice, pokud se aja přihlásila na jiném svém zařízení a ví o tom, tak je to v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.