Nejste přihlášen/a.
Dobry den, ja se chci zeptat, proc kdyz mam nainstalovan DownloadHelper tak mi nejde stahnout cely film z Megavideo.. Funkuje to v pohode, ale napriklad Stahne je tretinu filmu... prosim o radu.. A jeste jednu otazku slysel jsem, ze kdyz si na megavodeo chci pustit film a nechci platit, mam si ho nechat nacist a dat si pocitac do rezimu offline,ale taky mi to nejde, za nejaky cas mi stejne vyhodi ze pustte za 72 minut a pod... Dekuju za odpoved
doplněno 02.03.09 22:02:pro Vojhavel .. muzu jeste poprosit co s tim dal? jak to funguje? Daji se s tim stahovat filmy, nainstalovane to mam.. Dik
Ten doplněk totiž stahuje jen tu část, kterou už máte natáhlou. Co třeba zkusit tento program? download.com/...
Dik moc...muzu jeste poprosit co s tim dal? jak to funguje? Daji se s tim stahovat filmy, nainstalovane to mam.. Dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.