Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření tabulky v Excel

Od: jarin* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz. Potřeboval bych vědět jak v excelu mohu zvětšovat šířku a výšku jednotlivých buněk, tak jak je to tady na této předloze. Když dám, že chci buňku rozšířit, tak se mi rozšíří celý řádek ale já potřebuju, aby se mi změnila velikost jen u toho označeného.

A pokud rozšířím sloupec na výšku, jak docílit toho, abych psal text uprostřed, tak jako v případě položky rozpočtů?
Děkuji.

Vytvoření tabulky v Excel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

U jednotlivé buňky šířku měnit nelze, vždy se rozšíří celý sloupec. Dá se to vyřešit sloučením dvou (a více) buněk vedle sebe.

Sešit1.xls 13.82 kB

jano456
hodnocení

0x

Výšku celeho riadku zmenite:

Dáte sa na číslo riadku, pravou myškou si vyvoláte volbu výšky,

potom napíšete koľko + Enter.

Putin by povedal: Eto vsio...*palec2*

Jenže on nechce měnit výšku celého řádku, on chce měnit šířku jedné samostatné buňky. A to nejde.

Eto vsio...*palec2*

mimochodem - měnit výšku řádku (šířku sloupce) jde i jednodušším způsobem. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]