Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradite jak stahnout nahravky s telefonu?

Od: tom16 odpovědí: 2 změna:

Dobry den všem .nedaři se mi stahnout nahravky s telefonu nevim jak nejde mi to pomužete?fotky jdou nahravky ne do pc je to telefon XIAOMI REDMI NOTE 8 poradite jak na to?dekuji hezky den,Tom

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já to dělám tak, že připojím telefon k počítači na telefonu povolím přenost dat a na počítači spustím tento počítač a přes průzkumníka si otevřu připojené zařízení a zkopíruji si to co potřebuji.

Sice já to dělám přes commandera - tam je to jednodušší ( jsou tam dvě okna ).

hodnocení

4x

Tipl bych, že ten telefon po připojení otevřete pro přenost fotografií (poslední volba), lepčí je ho připojit pro přenos souborů (prostřední volba). Tak se dostanete na vše co vám telefon na základě oprávnění androida dovolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]