Dobrý den, nějak před týdnem jsem přešel na Windows 11, ten mi nevyhovoval a proto jsem se dnes 13.2. vrátil na win 10, počítač se mi automaticky restartoval a objevila se mi kolonka na heslo po zadání hesla se mi objevila jen černá obrazovka a kurzor. Mám notebook Acer nitro 5 a na klávesnici je klávesa za pomocí které spustím aplikaci na ovládání větráků, když klávesu zmáčknu aplikaci vidím, ale to je kromě kurzoru vše. Zkoušel už jsem skoro vše restartovat ntb, vypnout a následně zapnout, nechat ho vybít a pak zase zapnout, ale nic nefunguje ještě mě napadlo že je jas na 0 ale neznám žádnou klávesovou zkratku kterou bych jas zvýšil. Předem děkuji za váš čas, ochotu a pomoc Jiří Bartoň
Zkuste třikrát za sebou tvrdý restart. To by mělo hodit do opravy systému. Pak doporučuji tovární nastavení. Bez ohledu na ztrátu dat. doplněno 13.02.22 18:46: Po zapnutí zmáčknete a držíte tlačítko pro start, dokud se nevyhne samo
nejhorší je radit přes internet bez náhledu pod vaše ruce.. zkuste návod asus.com/... a když to nevyjde, zkusím vám to zitra nějak nachystat... podle svého NTB
doplněno 14.02.22 08:39:
Než to začnu zkoušet fotit (jsem v práci, tak to moc rychle nebude), zkuste kliknout na ikonku windows a začít psát "tovární"- nabídne se nabídka k továrnímu nastavení i návratu k předchozí verzi W10 (pokud přechod byl do tuším 10ti dnů a nečistil jste disk od starších dat).
jiribarton
Dobrý den, moc děkuji za vaši ochotu, návod mi nějak nepomohl ale ještě vyzkouším ostatní cesty a kdyžtak vám dám vědět.
jiribarton
Dobrý den, děkuji za vaši ochotu, ale nic chystat nemusíte. Nejspíš to vyzkouším dát do opravny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.