Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam problém s přechodem zpět na win 10 z win 11

Od: jiribarton odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, nějak před týdnem jsem přešel na Windows 11, ten mi nevyhovoval a proto jsem se dnes 13.2. vrátil na win 10, počítač se mi automaticky restartoval a objevila se mi kolonka na heslo po zadání hesla se mi objevila jen černá obrazovka a kurzor. Mám notebook Acer nitro 5 a na klávesnici je klávesa za pomocí které spustím aplikaci na ovládání větráků, když klávesu zmáčknu aplikaci vidím, ale to je kromě kurzoru vše. Zkoušel už jsem skoro vše restartovat ntb, vypnout a následně zapnout, nechat ho vybít a pak zase zapnout, ale nic nefunguje ještě mě napadlo že je jas na 0 ale neznám žádnou klávesovou zkratku kterou bych jas zvýšil. Předem děkuji za váš čas, ochotu a pomoc
Jiří Bartoň

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Zkuste třikrát za sebou tvrdý restart. To by mělo hodit do opravy systému. Pak doporučuji tovární nastavení. Bez ohledu na ztrátu dat.
doplněno 13.02.22 18:46: Po zapnutí zmáčknete a držíte tlačítko pro start, dokud se nevyhne samo

hodnocení

2x

nejhorší je radit přes internet bez náhledu pod vaše ruce.. zkuste návod asus.com/... a když to nevyjde, zkusím vám to zitra nějak nachystat... podle svého NTB

doplněno 14.02.22 08:39:

Než to začnu zkoušet fotit (jsem v práci, tak to moc rychle nebude), zkuste kliknout na ikonku windows a začít psát "tovární"- nabídne se nabídka k továrnímu nastavení i návratu k předchozí verzi W10 (pokud přechod byl do tuším 10ti dnů a nečistil jste disk od starších dat).

jiribarton
hodnocení

Dobrý den, moc děkuji za vaši ochotu, návod mi nějak nepomohl ale ještě vyzkouším ostatní cesty a kdyžtak vám dám vědět.
jiribarton
hodnocení

Dobrý den, děkuji za vaši ochotu, ale nic chystat nemusíte. Nejspíš to vyzkouším dát do opravny

wehappyfew*
hodnocení

2x

Zdravím,

nevyřešil by to reset (vyjmutí) CMOS baterie? Mnohokrát se mi notebook podařilo až umrtvit a resuscitace CMOS téměř vždy pomohla.

Zkusil jste ntb připojit na externí monitor/televizi, zdali tam nenaskočí obraz?

jiribarton
hodnocení

Dobrý den moc děkuji, vše vyzkouším
jiribarton
hodnocení

Dobrý den, vyjmutí baterie bohužel nepomohlo a monitorem to není. :(
Ale děkuji za vaši radu

jiribarton
hodnocení

Mohl bych se zeptat jak na tvrdý restart?

jiribarton
hodnocení

Jak mohu dát tovární nastavení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]