Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet optika do baráku

Od: anonimko odpovědí: 4 změna:
Zdravím měním si po dlouhé době internet, měním ho na bezdrátový. Chtěl jsem se zeptat kdybych chtěl přes optiku vím, že moji adresu to podporuje,ale optiku nemám v domě. Jak to funguje kdyby mi to chtěli zapojit. Nevím totiž jak by mi to dali do baráku. To by museli to najít a Prokopa se mi do baráku ne, dát to podzem zase zaděláno prodelat to stěnami. My máme bezdrátový, tak nevím jak tohle funguje, ale už mě sere ta pomalá rychlost.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý distributor ti dokáže natáhnout vedení i vrchem má li v okolí jiného zákazníka. Je to pro něj samozřejmě výhodnější než kopat. Pak budeš mít na půdě jen tenký optický drátek a převodník. Od něj už pak k routeru klasický rj. kabel. Optika ale není samospasitelná. I základní nabídka optiky může startovat na nízké rychlosti a na druhou stranu i stávající operátor ti může za mírné dražší cenu nabídnout rychlejší net. Někdy stačí jen pohrozit přechodem ke konkurenci.
joudic*
no tak ja platim 700 za 40/20mbps bezdrat, cili samospasitelna je, ani nechci vedet co bych mohl mit za rychlosti s optikou se stejnou mesicni platbou.. nejspis 1000/1000 a jeste by mi zbylo na pivo
To jo, ale já mluvím o základních tarifech. Ty bývají kolem 300.-a za to ti snad krom velkoměsta nikdo 1000/1000 nabízet nebude.

hodnocení

0x

Tak se snad zeptej toho poskytovatele, ne? Třeba v baráku optiku máš a nevíš o tom. Teda ne přímo optiku, ale už síťový kabel z nejbližšího rozvaděče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]